Perný den Josefa Rychtáře: Vydání těla a výslech na 1. oddělení! Hrozí mu souhrnný trest... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Perný den Josefa Rychtáře: Vydání těla a výslech na 1. oddělení! Hrozí mu souhrnný trest...

Josef Rychtář je u soudu jako doma.
Josef Rychtář je u soudu jako doma. (Foto Aha! – Roman Souček, ara)

Horké chvilky prožívá Josef Rychtář (56). Po návštěvě zrzavé vyšetřovatelky v uhříněvském domě byl vyzván, aby se dostavil k podání vysvětlení ohledně sebevraždy své manželky Ivety Bartošové (†48). U výslechu na kriminálce se potí už dnes! Zárověň má být právě dnes vydáno tělo zpěvačky z patologie. Zatím to vypadá, že ho dostane opravdu Josef Rychtář!

„Josef by se měl v úterý dostavit na 1. oddělení, které tuto sebevraždu vyšetřuje, a měl by jim odpovědět na jejich dotazy,“ svěřil deníku Aha! zdroj z Rychtářova okolí, který si nepřeje být jmenován.Tato informace se také potvrdila a Rychtář se na policii dostavil v doprovodu svého syna Jana a tradičně i zvukaře Standy. Zatímco Rychtářů doprovod později odjel, sám vdovec v budově zůstal. Mladý Rychtář zatím dojel domů pro oblečení Ivety, které odvezl do provozovny pohřební služby v Ŕíčanech.


Naštěstí pro něho jen o »fous« unikl zítřejšímu soudu, u kterého se měl obhajovat z údajného zmlácení exmanželky Dariny Nové (56). Vzhledem k událostem posledních dní soudkyně  JUDr. Dana Haňková obeslala všechny zúčastněné osoby s tím, že hlavní líčení nařízené na středu 7.  května se nekoná a »přeodročuje« se na 9.  června.

Co mu hrozí?
V případě odsouzení Rychtářovi hrozí nejspíš podmíněný souhrnný trest. Doposud je na něj pohlíženo jako na bezúhonného člověka. V minulosti však už »pohostinnost« vězeňské cely otestoval. Před rokem 1989 byl odsouzen za krádež.

Jeho další soudy:

8. ledna
Pražský soudce rozsoudil jednu z prvních rvaček Josefa Rychtáře a Zdeňka Macury, která se odehrála před budovou psychiatrické léčebny v Bohnicích, kde ležela Iveta Bartošová. Vyfasoval 80 hodin veřejně prospěšných prací. Odvolal se.

15. dubna
Josef Rychtář byl odsouzen za slovní vyhrožování a urážky, které adresoval advokátce své exmanželky Dariny Nové. Věře Sedloňové přes média vzkazoval nejrůznější věty, doplatil ale na výraz „ty ču*ko“. Odvolal se.





Přečtěte si
vladka.65
6. 5. 2014 • 17:36

tomu magorovi se nedá věřit ani slovo,tvrdil,že odjížděl na podání vysvětlení,ona byla doma a on při odchodu barák zakódoval,po návratu vešel,opět kódoval a začal jí hledat .....a to jako byla celou dobu někde uvázaná aby se po baráku nepohybovala a alarm nezpustila nebo co jako ......?.... a dovolená v Thajsku ?....no tomu tak věřím,nebyli schopni splácet hypotéku ani uhradit dluh na zdr. pojišťovně a na moře by měli ?BÓÓÓÓŽE TO JE FAKT MAGOR !!!!!!!!!!!!!!!

malenabald
6. 5. 2014 • 16:21

No právě, ona byla psychicky nemocná, Rychta, který ji prý hlídal, je psychopat a takhle to dopadlo. Mimochodem...O jaké peníze mi jde? Nechápu...

malenabald
6. 5. 2014 • 16:19

Já hlavně nechápu, kde byli ti novináři, když šla na trať? Zřejmě to s tím slíděním nebyla až taková pravda a novináíři tam jezdili na pozvání.

lepabrena
6. 5. 2014 • 15:26

Aspoň nelžete, vy všichni útlocitní. Vám všem jde jenom o peníze a toho druhého vidět na dně a pokud možno jako bezdomovce- abyste vy všichni vyrostli- tahle doba vám proto vyhovuje. Vím, o čem mluvím. Iveta Bartošová spáchala sebevraždu, protože byla psychicky nemocná a potřebovala někoho, kdo by jí hlídal 24 hodin denně. Tisíce vašich spoluobčanů páchají sebevraždu z důvodů hmotné nouze- protože nemají z čeho žít- a přitom- na rozdíl od Bartošové- jsou to abstinenti a nekuřáci, kteří chtěli vždy a celý život jen poctivě pracovat a ke štěstí jim stačil krajíc chleba a střecha nad hlavou- i když byli vysokoškolsky vzděláni. Příklad- moje spolužačka ze střední školy, inženýrka ekonomie spáchala sebevraždu, když v Praze nemohla 2 roky sehnat jakoukoliv práci, která by jí umožnila zaplatit výdaje spojené se stravou a skromným bydlením a už neměla žádné úspory. Každý měsíc obesílala 700 potenciálních zaměstnavatelů. Nakonec se předávkovala antidepresívy- bylo jí 50 let. Mému spolužákovi- absolventovi ČVUT Strojní fakulta, se zkouškami z angličtiny, němčiny a ruštiny bylo po ztrátě zaměstnání řečeno v Lidlu, že je příliš starý-50 let a tak nemůže zastávat ani práci pokladníka ani skladníka, přestože Lidl zaměstnává mnohem starší Ukrajince přes pracovní agentury. A to jsou jen dva z celé řady příkladů, které znám. A co se týče exekucí- lidé jsou doháněni k sebevraždám a zničenému životu exekucemi- třeba kvůli úmyslně nedodané obsílce k soudu, kde se rozhoduje o exekuci třeba kvůli částce 38,-Kč- a vás všechny to nechává v klidu. Jste odporní pokrytci!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.