Perný den Josefa Rychtáře: Vydání těla a výslech na 1. oddělení! Hrozí mu souhrnný trest... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Perný den Josefa Rychtáře: Vydání těla a výslech na 1. oddělení! Hrozí mu souhrnný trest...

Horké chvilky prožívá Josef Rychtář (56). Po návštěvě zrzavé vyšetřovatelky v uhříněvském domě byl vyzván, aby se dostavil k podání vysvětlení ohledně sebevraždy své manželky Ivety Bartošové (†48). U výslechu na kriminálce se potí už dnes! Zárověň má být právě dnes vydáno tělo zpěvačky z patologie. Zatím to vypadá, že ho dostane opravdu Josef Rychtář!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

vladka.65
06. 05. 2014 17:36

tomu magorovi se nedá věřit ani slovo,tvrdil,že odjížděl na podání vysvětlení,ona byla doma a on při odchodu barák zakódoval,po návratu vešel,opět kódoval a začal jí hledat .....a to jako byla celou dobu někde uvázaná aby se po baráku nepohybovala a alarm nezpustila nebo co jako ......?.... a dovolená v Thajsku ?....no tomu tak věřím,nebyli schopni splácet hypotéku ani uhradit dluh na zdr. pojišťovně a na moře by měli ?BÓÓÓÓŽE TO JE FAKT MAGOR !!!!!!!!!!!!!!!

smazan_20150109
06. 05. 2014 13:46

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

bum-bac-bum
06. 05. 2014 13:27

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

hejhej
06. 05. 2014 14:41

b.b.b.: Kdo lže, ten i krade. Za krádež seděl Rychtář v kriminále, lež je u vlastní. To 5hajska na dovolenou stejně, jako do Dubaje. Rychtář je odporný lhář!!!!!

raspina
06. 05. 2014 12:38

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

bum-bac-bum
06. 05. 2014 13:02

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

lillyli
06. 05. 2014 13:08

Jeden ze sousedů to tu psal..je to prý hrozné! Ale je zase pravda, že před Ivetou o něm nikdo nevěděl, až vedle ní "vyrostl". Myslím, že jeho bývalá manželka mluví pravdu, když říká, že pít začal až s Ivetou. A rozumu neměl na rozdávání nikdy...

bum-bac-bum
06. 05. 2014 15:37

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

tetajulca
06. 05. 2014 12:12

neměl by náhodou už dávno sedět !?

1pravda1
06. 05. 2014 12:02

Dopis na rozloučenou, který sám datoval 4 dny před sebevraždou se našel na zemi toho dne, kdy se Iveta zabila, předtím tvrdil, že ji ho zabavil!!! aby ho nemohla roztrhat. On měl dopis celou dobu u sebe a v den sebevraždy se objevil na určeném místě. Je třeba vyšetřit, zda si pod nějaký obraz nenapsal sám, že Iveta navždy a srdíčko, aby měl ve svých očích alibi, jak ho milovala. Druhý dopis na rozloučenou byl zabaven pražskou kriminálkou v den úmrtí, tudíž něco na jeho vině zřejmě bude. Stačilo ráno říct po hádce, Ivetko jestli se chceš zabít, tak ale ne tady doma, běž si za Sepešim. Iveta měla na rozmyšlenou jen necelou hodinu, jinak ji byl stále v patách. Pořád nechápu, jak Iveta vystrašená z toho, že by měla jít ven sama, a všude banda novinářů, jak si myslela, se k tomu odhodlala.

foxlova
06. 05. 2014 12:14

Ano, přesně tak si to také myslím. Výčitky, že je vše kvůli ní...a ať si skočí pod vlak...tyto slova už stačila jen k tomu, aby to šla udělat. Byla nemocná...a pokud někdo napíše dopis na rozloučenou, a pan Rychtář ho objevil 4 dny před tím...jak to že nic neudělal??? To je jeho povinnost...takže se podílel na sebevraždě..Ona tím dopisem volala o pomoc, jako dřív když si demonstrativně podřezávala žíly nebo prášky, vždy to dělala, aby ji někdo našel...a proto napsala ten dopis, dala mu pod polštář...jak on celou dobu tvrdí...copak tohle nejsou jasné důkazy o poskytnutí nutné péče? Přeci když uvidím někoho zraněného, nemocného a neposkytnu první pomoc tak mne zavřou... Myslím, že těch důkazů mají moc a až vyjdou navrh výsledky toxikologie...tak se budem divit zase, kdo ji psal ty farmaka, když nebyla pod dozorem lékaře...

lepabrena
06. 05. 2014 15:26

Aspoň nelžete, vy všichni útlocitní. Vám všem jde jenom o peníze a toho druhého vidět na dně a pokud možno jako bezdomovce- abyste vy všichni vyrostli- tahle doba vám proto vyhovuje. Vím, o čem mluvím. Iveta Bartošová spáchala sebevraždu, protože byla psychicky nemocná a potřebovala někoho, kdo by jí hlídal 24 hodin denně. Tisíce vašich spoluobčanů páchají sebevraždu z důvodů hmotné nouze- protože nemají z čeho žít- a přitom- na rozdíl od Bartošové- jsou to abstinenti a nekuřáci, kteří chtěli vždy a celý život jen poctivě pracovat a ke štěstí jim stačil krajíc chleba a střecha nad hlavou- i když byli vysokoškolsky vzděláni. Příklad- moje spolužačka ze střední školy, inženýrka ekonomie spáchala sebevraždu, když v Praze nemohla 2 roky sehnat jakoukoliv práci, která by jí umožnila zaplatit výdaje spojené se stravou a skromným bydlením a už neměla žádné úspory. Každý měsíc obesílala 700 potenciálních zaměstnavatelů. Nakonec se předávkovala antidepresívy- bylo jí 50 let. Mému spolužákovi- absolventovi ČVUT Strojní fakulta, se zkouškami z angličtiny, němčiny a ruštiny bylo po ztrátě zaměstnání řečeno v Lidlu, že je příliš starý-50 let a tak nemůže zastávat ani práci pokladníka ani skladníka, přestože Lidl zaměstnává mnohem starší Ukrajince přes pracovní agentury. A to jsou jen dva z celé řady příkladů, které znám. A co se týče exekucí- lidé jsou doháněni k sebevraždám a zničenému životu exekucemi- třeba kvůli úmyslně nedodané obsílce k soudu, kde se rozhoduje o exekuci třeba kvůli částce 38,-Kč- a vás všechny to nechává v klidu. Jste odporní pokrytci!

malenabald
06. 05. 2014 16:21

No právě, ona byla psychicky nemocná, Rychta, který ji prý hlídal, je psychopat a takhle to dopadlo. Mimochodem...O jaké peníze mi jde? Nechápu...

bum-bac-bum
06. 05. 2014 12:14

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

janapi
06. 05. 2014 12:31

Všichni zde vychází z data 25.4....ale pokud by dopis napsala Iveta (jakože jsou i s tím velké pochybnosti), kdo dokáže-že nebyl napsán dávno předtím a celou dobu ji tím vlastně nevydíral? " Zveřejním jej a Ty budeš na psychině."..čehož se Iveta skutečně bála!

foxlova
06. 05. 2014 13:25

stačilo, kdyby měl na ni nějaké video...které dá novinářům...a stačilo ji říct, že co tomu bude říkat Artur...to k vydírání úplně stačí!!! a tím ji měl v hrsti...však už něco podobného si zažila s Macurou...viz foto Itáli­e...vz­pomeň­te..­.a tohle zažít podruhé tak kvůli dítěti asi "taky skočím pod vlak"...než další ostudu...a takto myslel pan Rychtář....janapi: datum dopisu by měla policie dokázat rozluštit, zda se shodují s tím dnem...je jasné, že ho psala dříve(on to piznal), ale proč nic neudělal??? to je neposkytnutí péče nebo podílení se na sebevraždě...a na to jsou paragrafy!!!!! ...a ještě když ví, že to dříve několikrát udělala....

malenabald
06. 05. 2014 16:19

Já hlavně nechápu, kde byli ti novináři, když šla na trať? Zřejmě to s tím slíděním nebyla až taková pravda a novináíři tam jezdili na pozvání.

janapi
06. 05. 2014 11:40

Nevím kdo píše veškeré ty "zaručené" zprávy....ale ten kdo zařizuje pohřeb, vlastně dává plnou moc Pohřební službě k veškerým úkonům...takže co pořád píšete komu-kdo..?

3dots
06. 05. 2014 12:29

janapi: přesně tak. Dohady bulváru ohledně zařizování pohřbu jsou jak od dítěte.
Tělo se "nevydává", zůstává na patologii (a pozůstalý platí denní poplatek za uchování v boxu), odtud jej přebírá pověřená pohřební služba k převozu na obřad. Ten kdo pohřeb zařizuje a platí, předá službě oblečení, volí květiny, počet (podle dohody i za příbuzné), nápisy na stuhách, typ rakve a její doplňky (dečka), současně na smlouvě vymezuje, kdo smí vyzvednout urnu, tedy zde to bude R a zbylá rodina se může leda soudit o uložení. Náklady pohřbu může R uplatňovat jako odečet z dědictví.

ljubaa
06. 05. 2014 11:35

jednou jsem psala na facebook vzkaz a evidentně mi odpovídal rychtář a zrovna košér to nebylo - kráva byla nejslušnější výraz, co mi napsal. pak můj vzkaz i odpověd vymazal....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.