Poslední cesta Ivety Bartošové: Když ji vyložili, Rychtáře vyslýchala policie. Rakev skončila na překapivém místě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Poslední cesta Ivety Bartošové: Když ji vyložili, Rychtáře vyslýchala policie. Rakev skončila na překapivém místě!

Iveta se vydala na poslední cestu...
Iveta se vydala na poslední cestu... (Foto: Aha! - Martin Hurda, TV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Zatímco byl Josef Rychtář v rukou policie a podával vysvětlení kriminalistům, jeho syn dodal do říčanské pohřební služby Ivetiny šaty, ve kterých má být uležena v rakvi. Následně pohřební vůz z Říčan odjel do vinohradské nemocnice, kde na patologii vyzvedl tělo mrtvé zpěvačky.

Vůz s tělem Ivety Bartošové se vydal na poslední a poměrně krátkou cestu z Vinohrad do Strašnic. Ve strašnickém krematoriu tělo opět vyložili. U celého úkonu převozu nebyl nikdo z rodiny. Předchozí spekulace o místě smutečního obřadu se potvrzují. Neveřejný pohřeb organizovaný Josefem Rychtářem by mohl prběhnout ve Strašnicích, tedy proti vůli rodiny, která trvala na obřadu ve Frenštátě.

Ale stále to není stoprocentní! V krematoriu totiž může být nyní tělo jen uskladněno. "Uložení těla zesnulého v chladícím boxu v krematoriu není časově omezeno. Záleží na pozůstalé rodině, jak dlouho tu ostatky ponechá. Není ani podmínkou, že pokud je tělo uloženo u nás, musí se tady nutně pohřeb konat,“ řekla Blesku pracovnice krematoria s tím, že uložení těla stojí okolo 420 korun denně.

Co se bude dít dál, záleží už jen na pohřební službě, respektive na přání rodiny, která ji svými pokyny řídí. Podle posledních informací není rakev s ostatky zpěvačky zaplombována, takže je pravděpodobné, že se na svou manželku bude chtít podívat ještě Rychtář, který o to už před časem projevil zájem.



Přečtěte si
pony123
7. 5. 2014 • 09:03

je to hajzel nechutny zakomplexovany odporny psychopat ..ano to on ju dostal kam chcel Iveta bola chora,potrebovala pomoc.Strcte ho do chladku nech si vydychneme.Chudera Iveta musela pri nom inac trpiet.

krkoun
7. 5. 2014 • 08:52

Měli by tu rakev zapečetit, to hovado je schope ji po kouscích prodávat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.