Morbidní Rychtář po sebevraždě Bartošové: Mám schovaný kousek Ivety! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Morbidní Rychtář po sebevraždě Bartošové: Mám schovaný kousek Ivety!

Vzácnou »relikvii« Rychtář položil mezi hrnek kafe a popelník plný nedopalků
Vzácnou »relikvii« Rychtář položil mezi hrnek kafe a popelník plný nedopalků (Foto Aha! – Ladislav Křivan, reprofoto FTV Prima, ara)

S tragickým odchodem manželky se nemůže vyrovnat. Proto si Josef Rychtář (56) nechal na památku Ivety Bartošové (†48) hodně netradičních věcí. Z místa neštěstí si odnesl kámen s jejím vlasem a Ivetinu zaschlou krev!

Kousek Ivety do sbírky

Zpěvaččino tělo leží v márnici, avšak Rychtář má i přesto kousek z něho doma. Z kolejiště, kde Bartošová našla minulý týden dobrovolně smrt pod rozjetým vlakem, si ještě ten večer odnesl kámen a její krev. „Tady jsem z toho kolejiště sebral... já si myslím, že to bude krev s něčím, čím to posypali, aby ji neutralizovali. Takže to je kousek mé Ivety,“ svěřil se vdovec štábu Top Star magazínu, který ale tuhle pasáž neodvysílal.


Vzpomínka na krev

Během rozhovoru přitom ukazoval bílou obálku s nápisem: Džambulka. Trať. Neštěstí! „To je kámen, který jsem sebral na tom místě, kde Ivetu našli,“ okomentoval pak kus z železniční tratě, který položil na konferenční stůl v obývací místnosti, aby ho měl pořád na očích. „Já si myslím, že tento kámen je naprosto nevýrazný. Na tomto kamenu utkvěla krev mojí manželky,“ prohlásil Rychtář o relikvii, která mu má navždy připomínat Ivetinu sebevraždu. Kámen omotaný světlým vlasem pak jako cosi posvátného položil na stůl. Spolu s obálkou jsou to tak dvě věci, které mu po Ivetě zbyly... Psycholožka: Krev zemřelého jako památka? To snad ne...

„To, že si lidé něco po zemřelých schovávají, není zase až tak neobvyklé. Nechávají si třeba i vlasy nebo prstýnky. Lidé mají tendenci si nechávat nějaké památky,“ řekla deníku Aha! psycholožka Radana Štěpánková. „S tím, že by si někdo schoval po zemřelém zaschlou krev, jsem se ale ještě nesetkala, to je velmi nestandardní,“ dodala.



Přečtěte si
ferdinand6
8. 5. 2014 • 17:33

Je to P.A.B.L.B

6010
8. 5. 2014 • 09:07

No, možná že se ještě budeme divit, jak bude na Ivetiné smrti tento psychopat se svým synem parazitovat.Co vše bude jednou prodávat.I ty kompromitující materiály co natočil ten jeho syn,věřím, že jednou zpeněží.Oni dva dělat již nikdy nebudou.On se neštítí ničeho. Já být Ivetou, tak ten by dávno nežil.Ona v tom jejím domě žila jako ptáček uzavřený ve zlaté klícce bez jakýchkoliv možností cokoliv prosadit.A bála se jich obou.Kdo by nepil? Každý.A možná že i někam na léčení chtěla, ale Rychtář to striktně odmítl,aby se mu tam nedala do kupy a pak s ním nezametla.Tento její stav mu náramně vyhovoval.Dostal jí tam, kam chtěl.Jeho slova.

franckajagrova
8. 5. 2014 • 00:50

Rychtářův holomek Jan: Věrný nohsled a spoluviník v pozadí tragédie! Logo ahaonline Nehorázně sprosté chování Josefa Rychtáře (56) před i po smrti manželky Ivety Bartošové (†48) je předmětem pobouřených komentářů nejen bulvárních médií. Lži, opilecké excesy, násilné výtržnosti, zastrašování, vulgarita...to je profil podnikatele, který má bez diskuze lví podíl na sebevraždě zubožené zpěvačky. Jenže v návalech emocí proti tomuto individuu se zapomíná na jednu důležitou postavu příběhu. Má stále čas a je kdykoliv po ruce... 07.05.2014 055

3dots
7. 5. 2014 • 23:35

Bumbác.. A to je právě ten omyl, blud, vaše osobní scifi. Nikoho, opakuji nikoho, nemůžete k léčbě nutit. Projděte si místo bulváru zákony. A že byste s ní jednali jinak? No možná, ale spíš si to jen myslíte - pokud už nemáte přímou zkušenost se soužitím s alkoholikem nebo jinak závislým. Nemáte, že?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.