Policie si předvolala Rychtářovu sestru Jarmilu a syna Jana! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Policie si předvolala Rychtářovu sestru Jarmilu a syna Jana!

O Rychtářovu sestru a syna se zajímají kriminalisté
O Rychtářovu sestru a syna se zajímají kriminalisté (Foto: Aha! Martin Přibyl, Zbyněk Pecák, koláž Ahaonline.cz)

O tom, že kriminalisté neberou vyšetřování smrti Ivety Bartošové na lehkou váhu, svědčí fakt, že si na výslech pozvali i členy rodiny Josefa Rychtáře (56).

Dnes dopoledne se měl na policii podle Blesku dostavit Jan Rychtář (26), aby odpověděl na dotazy vyšetřovatelů ve věci tragického úmrtí zpěvačky. Byl to právě on, kdo Bartošovou často hlídal a ve většině případů, kdy docházelo ke kontroverzním událostem, byl u toho nebo nebyl o místa dění daleko.


Kriminalisté si mladého muže na služebně podrželi dvě hodiny. Předvolání k výslechu obdržela i Rychtářova sestra Jarmila. Ta se pohybovala v domě v Uhříněvsi po smrti zpěvačky. Policie se tedy domnívá, že jim má co říct. Mimo to dnes státní zástupkyně Kamila Vildová prohlásila, že Josef Rychtář nemá na sebevraždě Ivety Bartošové žádný podíl.

 

Rychtářova sestra po dvou a půl hodině opustila pankrácké policejní oddělení. Podle svědků měla mít žena, která s Ivetou neměla dobré vztahy, vyčerpaný a vystrašený výraz. "Nezlobte se, k ničemu se nebudu vyjadřovat," řekla novinářům.

 

Přečtěte si
belali
8. 5. 2014 • 11:49

Otázkou je ,jestli má Rychtář v tom domě vůbec trvalé bydliště ...Jestli tomu tak není , tak bych ho vypakovala ,vyměnila zámky do doby ,než bude vyřízený dědictví !!! Je to všecko totální neúcta a užívání si posledních pěti minut slávy ,už je to opravdu trystní a do pohřbu bohužel bude a necápu,proč ty muka jenom prodlužujou ,protože pohřbem to člověk v sobě částečně uzavře a jemu to procesí kolem domu dělají očividně dobře ,bez ohledu na lidi žijící kolem .Je to nechutnej hnus

jity
8. 5. 2014 • 11:46

Přesně tak, vždyť ten Rychtář je obyčejný póvl. Souhlas, někteří lidé si sami zbytečně zničí život.

abvydavatelstvi
8. 5. 2014 • 11:01

Nikdy nepochopim jak si Iveta mohla vzít Rychtáře... a už vůbec nikdy nepochopím jak s takovým plesnivym hnusem mohla vlezt do postele.... je totálně odpudivy na vyzor.... Iveta neměla žádnou soudnost... ani uctu k sobě samé.... Někteří lidé si zbytečně zničí život....

guliver
8. 5. 2014 • 10:14

Bartosova neskocila pod vlak....Rychtarova sestra ji snedla...

illis
8. 5. 2014 • 09:30

bum-bac-bum

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.