Osudná chvíle: Proč Rychtář nevzal Ivetu s sebou, když odjížděl z domu? Důvod je podivný... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Osudná chvíle: Proč Rychtář nevzal Ivetu s sebou, když odjížděl z domu? Důvod je podivný...

Zatímco Rychtář jel k výslechu, Iveta spáchala sebevraždu.
Zatímco Rychtář jel k výslechu, Iveta spáchala sebevraždu. (Foto pro Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Aha! )

Truchlící vdovec Rychtář (56) vyrazil v onen osudný den na výslech ohledně rvačky se Zdeňkem Macurou (39) a svoji ženu Ivetu (†48) nechal doma. Proč to udělal?

To se snažila zjistit i »žena z lidu« Lída Žemberyová (58), která se zpěvačkou potkala v kulinářské show televize Prima s názvem Čápi s mákem. Vybavena květinou se vydala uctít památku zpěvačky k uhříněveské vile a tam rovnou konfrontovala Josefa Rychtáře.

„Chtěla jsem vědět, jak a proč se to stalo. On říkal, že musel odjet. A já říkám, proč jste tu Ivetu nevzal aspoň sebou? A on, že nemohl, že byla slabá… No, myslím si o tom svoje,“ říká Lída, která položila před dům květinu a zapálila svíčka.



Přečtěte si
karolinak
8. 5. 2014 • 11:04

Zasáhlo mě to a plakala, kdyz se to stalo...v Uhrinevsi pracuji.Milovala jsem ji jako malá holka.Rychtar to co předvádí je děsAle Iveta je nejvíce vinna- odmítala léčby, Dr....řešila bulvár a při tom bez něho nedokázala žít.Kde jste byli všichni zachranci?..když jsem ji viděla po smrti v posledním rozhovoru ve VIP byla pod vlivem léků nebo alkoholu. Kdo ji pomohl? Nikdo, pac prostě nechtěla.Macura ji pomocenou s bulvarem taha' Italii a zachraňuje.Když budu v depce a s 3 promile, tak budu plakat taky...a vyhrožovat jak jsou na mě všichni zlý.Iveta sebevraždy páchala s každým chlapem.Bohužel poslední hulvát už nikdy nebude mít krásne narozeniny.

arimi
7. 5. 2014 • 21:31

hloupa nemusela byt, jen ta alkoholicka demence se uz zacinala projevovat v nezadouci míře... ja vim, ze zivot je pes, ze je deprese vazna nemoc, ze lidi nemaji chut dal zit, ale prece jen... musela si byt vedoma toho, ze synovi tak pripravi peklo na zemi... stale si na nej budou na ulici ukazovat, to je ten te bartosove, vzdyt vite ktere... a prece mu to udelala... takze se pomstila i jemu, arturovi... jeji rodine se pomstila, mamince, sestre bratrovi... tohle nebylo od ni hezke... ja si myslim, ze ji k tomu dohnala i zlost na vsechny z rodiny...nejen smutek...alkoholici jsou manipulatori, v jejich hlavach se rodi silene projekty...a jestli byla az tak moc nemocna a udelala to v abstaku, tim huř... mojsej ji leceni nabizel, ona se nemusela ohlizet na to, co na to rekne nejakej pepa... kdyby s nim tolik nechtela zit, tak od nej odejde a necha vykazat z domu... uz je pozde polemizovat co mohlo byt a neudelalo se... iveta zrejme rada snila a na ceste k vlaku urcite snila o tom, ze konecne se o ni bude mluvit a ve velkem... a ze ji budou litovat a ne se ji jen posmivat... tohle vsechno s lidma udela podelany chlast... najednou cvakne v bedne a je z tebe z vecera do rana uplne jiny clovek....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.