Osudná chvíle: Proč Rychtář nevzal Ivetu s sebou, když odjížděl z domu? Důvod je podivný... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Osudná chvíle: Proč Rychtář nevzal Ivetu s sebou, když odjížděl z domu? Důvod je podivný...

Truchlící vdovec Rychtář (56) vyrazil v onen osudný den na výslech ohledně rvačky se Zdeňkem Macurou (39) a svoji ženu Ivetu (†48) nechal doma. Proč to udělal?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

karolinak
08. 05. 2014 11:04

Zasáhlo mě to a plakala, kdyz se to stalo...v Uhrinevsi pracuji.Milovala jsem ji jako malá holka.Rychtar to co předvádí je děsAle Iveta je nejvíce vinna- odmítala léčby, Dr....řešila bulvár a při tom bez něho nedokázala žít.Kde jste byli všichni zachranci?..když jsem ji viděla po smrti v posledním rozhovoru ve VIP byla pod vlivem léků nebo alkoholu.
Kdo ji pomohl? Nikdo, pac prostě nechtěla.Macura ji pomocenou s bulvarem taha' Italii a zachraňuje.Když budu v depce a s 3 promile, tak budu plakat taky...a vyhrožovat jak jsou na mě všichni zlý.Iveta sebevraždy páchala s každým chlapem.Bohužel poslední hulvát už nikdy nebude mít krásne narozeniny.

arimi
07. 05. 2014 21:31

hloupa nemusela byt, jen ta alkoholicka demence se uz zacinala projevovat v nezadouci míře... ja vim, ze zivot je pes, ze je deprese vazna nemoc, ze lidi nemaji chut dal zit, ale prece jen... musela si byt vedoma toho, ze synovi tak pripravi peklo na zemi... stale si na nej budou na ulici ukazovat, to je ten te bartosove, vzdyt vite ktere... a prece mu to udelala... takze se pomstila i jemu, arturovi... jeji rodine se pomstila, mamince, sestre bratrovi... tohle nebylo od ni hezke... ja si myslim, ze ji k tomu dohnala i zlost na vsechny z rodiny...nejen smutek...alkoholici jsou manipulatori, v jejich hlavach se rodi silene projekty...a jestli byla az tak moc nemocna a udelala to v abstaku, tim huř... mojsej ji leceni nabizel, ona se nemusela ohlizet na to, co na to rekne nejakej pepa... kdyby s nim tolik nechtela zit, tak od nej odejde a necha vykazat z domu... uz je pozde polemizovat co mohlo byt a neudelalo se... iveta zrejme rada snila a na ceste k vlaku urcite snila o tom, ze konecne se o ni bude mluvit a ve velkem... a ze ji budou litovat a ne se ji jen posmivat... tohle vsechno s lidma udela podelany chlast... najednou cvakne v bedne a je z tebe z vecera do rana uplne jiny clovek....

hrabenkaostrovinova
07. 05. 2014 17:09

Neudělala to v absťáku? Pokusů o sebvraždu ale demonstrativních bylo několik .To její vyhrožování/ v podfstatě to bylo citové vydírání/ se už bralo zřejmě s rezervou. . Musel by ji násilím nacpat do auta a odvést do léčebny, to mu lze vyčíst, jinak nic. Ale ona by ho potom za to již jen nenáviděla.

rentierskej
07. 05. 2014 18:40

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

pizzaoo
07. 05. 2014 15:56

Rychtářovi se bohužel jeho plán povedl, do puntíku mu vyšel. Teď už mu nikdo nic nedokáže a i kdyby ano, tak Ivetě už to život nevrátí. Pěkně to celé vymyslel. Je ale strašná škoda že si někdo něčeho nevšiml dřív, když ji viděli na ty koleje jít a že se ji nepodařilo někomu zachránit. Přesto mi tento brutální způsob sebevraždy na ni vůbec nesedí. Jít přímo proti vlaku jedoucím stokilometrovou rychlostí a pak si ještě sednout na koleje, to by snad nedokázal ani ten nejnešťastnější člověk na světě. Čím víc o tom přemýšlím, tím divnější a divnější mi to celé připadá. Jak ona sama mohla dokázat tohle udělat? Její smrt musela být opravdu strašná, to dokonce snad i smrt Petra Muka je ve srovnání s tímto menší trágedií, jeho to aspoň tolik nebolelo. Strašné, strašné, strašné, takovýhle konec si Iveta vážně ani omylem nezasloužila. Je to celé naprosto šílené a nenapadá mě na to víc slov ani co si o tom vlastně myslet.

rentierskej
07. 05. 2014 18:37

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

pony123
07. 05. 2014 15:09

vsade pisu,ze ju strazil...nesmela vyjst ani na zahradu,vsade boli alarmy...preco ju nevzal so sebou?no velmi lahka odpoved...nasiel list,ze sa chce zabit,tak preco jej to neumoznit?on musel ist predsa prec ona bola tak slaba...aka chaba vyhovorka...Iveta sa chcela s nim rozviest uz nemohla...bola na pokraji svojich sil uz jednoducho nevladala...o tom svedci aj jej dokrutka v akom bola stave,stacili jej sms ,ktore boli zverej­nene­...ry­chtar videl,ze je uz zle a tak sa rozhodol konat...vyborne sa mu to hodilo ,ze Iveta ostane sama doma....velmi vedel ,ze pojde na kolajnice..preto on policii hned oznamil ,kde ju maju hladat...velmi dokonale,ved to vsetko ona...viete si predstavit,v akom stave musela byt ked nemala v sebe ani alkohol ani tablety?ist si vziat smrt priamo pod vlak?to musi byt odvazny cin ,ked sa niekto takto rozhodne...jej to vsak bolo uz jedno...jej jedinym cielom bolo zbavit sa toho hnusneho parazita.Vsetci toto vedia,len policia nema nic na tu kreaturu...je mi z toho zle...

rentierskej
07. 05. 2014 14:57

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

xsedmikraska
07. 05. 2014 13:59

Jak se dokazuje láska? Tím, že pečuji s pochopením, anebo tím, že svým jednáním nesu spoluúčast za smrt druhého člověka a po jeho smrti hladím šutr s jeho vlasy? To fakt nemá období. Ještě i něco takového předvádět na kamery. Nemám slov nad tou komediálností. Mne nepřesvědčil!

rentierskej
07. 05. 2014 14:58

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

hrabenkaostrovinova
07. 05. 2014 17:13

Měla dluhy. Na videu říká, že je na něm závislá, a to i finančně. nemá smysl diskutovat, tady se většina diskutérů chytá toho nejjednoduššího, ale to by byla moc levná detektivka. Iveta byla psychiatrický případ a neměla se vůbec vdávat. Měla vůbec nějaké příbuzné?

rentierskej
07. 05. 2014 18:45

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

rentierskej
07. 05. 2014 13:57

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

setroseuros
07. 05. 2014 13:56

Byla slaba jit s nim ale slaba jit ke trati nebyla?! Rika se ze kdyz nekomu porad neco vsugerovavas, tak to nakonec udela! Kdyz ucis dite jezdit na kole a reknes mu tam nejezdi tam je jáma, presne ho naprogramujete a pujde tam a spadne do ní! Ale kdyz mu povite tady jed , tady je hezka cesticka , pujde tudy!! Co kdyz i Rychtar Ivetu porad manipuloval a kdyr rekla ze, si neco udela tak a to i napsala tak ji porad rikal: Tam ti jede vlak... ! Neverim mu ani i kdyz rika ,ze ji rikal : Ivetko to nesmys!!! Jsou to jen dalsi jeho keci , jak byt za krasnyho!!

rentierskej
07. 05. 2014 13:12

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

angrybear
07. 05. 2014 12:45

Páni redaktoři Aha a Blesku, přestaňte už prosím psát o Josefu Rychtářovi a ukazovat na fotkách jeho nechutný zjev. Jedinou zprávu o něm očekávám: kolik dostal let basy na tvrdo. Ať byla Iveta Bartošová jaká byla, on věděl, koho si bere a měl POVINNOST udělat všechno pro to, aby ji zachránil. Vím, o čem píšu, měl jsem v rodině podobný problém a musel jsem ho prostě řešit - a ne se na všechno vy....

mazanykralicek
07. 05. 2014 11:54

Text písně sedí - bohužel

http­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=1VoK­ZFd2jcQ

zwil
07. 05. 2014 11:12

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

romanetta
07. 05. 2014 11:20

Pořád hledají nějakého viníka a odmítají příjmout, že jím byla Iveta sama.

bum-bac-bum
07. 05. 2014 11:37

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.