Rychtář štve Artura proti otci: Budeš litovat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Rychtář štve Artura proti otci: Budeš litovat!

Zpěvaččin syn Artur by se měl podle Rychtáře rozhodnout sám, zda se s maminkou rozloučí.
Zpěvaččin syn Artur by se měl podle Rychtáře rozhodnout sám, zda se s maminkou rozloučí. (Foto Aha! – Martin Hurda, ara)

Čím více se blíží pohřeb Ivety Bartošové (†48), tím více to mezi pozůstalými vře. Je to boj, v němž je jméno tragicky zesnulé zpěvačky bráno jako štít. Na jedné straně barikády stojí Josef Rychtář (56), na druhé pak zpěvaččini příbuzní: syn Artur (17), maminka Svatava (74), sourozenci Ivana (48) a Lumír (50).

Rozbuškou bylo parte, které v pondělí vyvěsil na vrata uhříněvské vily vdovec Rychtář a na kterém jsou kromě něho podepsáni úplně všichni. „Artur Štaidl, Svatava, Lumír a Ivana Bartošovi prohlašují, že k žádné dohodě s panem Rychtářem o pohřbu ani uložení Ivety Bartošové nedošlo, a proto s jím vydaným parte nemají nic společného,“ distancovala se od toho ještě ten večer zpěvaččina rodina, která si od samého začátku přeje komorní pohřeb bez účasti veřejnosti.


„Táta ustoupil tlaku rodiny, protože stojí o to, aby se Artur mohl rozloučit se svou maminkou. Naléhá na něj, aby neposlouchal tátu Ladislava Štaidla. Měl by se rozhodnout sám. Už nikdy nebude mít možnost to napravit a mohl by toho litovat celý život,“ svěřil deníku Aha! Rychtářův syn Jan (27) s tím, že jeho otec prý chce pochovat Ivetu v Uhříněvsi. „Prožila tu nejkrásnější část života, sama si toto místo vybrala jako svůj domov a vychovala tu svého syna, tak kde jinde by měla být pohřbena?“ tlumočí Honza jeho slova.
Rychtář původně zamýšlel uspořádat velký pompézní pohřeb a Ivetu chtěl do rakve obléknout do svatebních šatů, nyní ustoupil i od toho.

Nenávist má hlubší kořeny Co už o něm řekli v minulosti?
Maminka Svatava Bartošová:

„Teď se nebaví. Je to ďábel. Přetvařuje se. Teprve teď vychází najevo, jaký byl. Psychicky Ivetu podle všeho týral určitě a chtěl si ji přivlastnit jen pro sebe. Já jsem nebyla vůbec ráda, když mi loni oznámila , že se chce vdávat . Na to mi řekla, že jí nepřeju lásku, a o svatbě jsem se dozvěděla až od novinářů.“

Expartner Ladislav Štaidl: „Tohle snad není třeba komentovat, vždyť to všichni vidíme."



Přečtěte si
bibi-oliver
9. 5. 2014 • 11:30

nevím kde pan rychtář vzal,že v uhřiněvsi byla štastná,vše co špatného se ji dělo bylo v uhřiněvsi,nakonec i artur byl vyštván rychtářem a ted bude jeho syn žádat artura aby přišel ,aby nelitoval.jenže on může litovat jen jedno ,že si máma vzala rychtáře a dopadlo velmi špatně,největší maléry byly když byla s ním,úplně si dovedu představit jak tento psychpat ji pořád strašil novinářema macurou a ne jen iveta ,ale všichni by jsme se zbláznili být pořád jen zavřený a chodit jen s tímto psychopatem,který se přiznal že dostal ivetu tam kam chtěl už at je pohřeb a rychtář rychle zapomenut novináři by si ho neměli vůbec všímat vždyt co on je ?pouze manžel bartošové

lillyli
8. 5. 2014 • 14:20

Lidi, na vás je vidět, jak to s vámi mává. Otec se o Artura zajímal vždycky, to nepopírám a vždycky jsem to tak i psala. On sám si na kameru stěžoval, že syna neviděl už měsíce, že mu ho Bartošová nepůjčuje. Co to s vámi je?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.