Bartošovou ovládal démon alkohol: Nasávala už před snídaní! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bartošovou ovládal démon alkohol: Nasávala už před snídaní!

Alkohol k smrti nenáviděla kvůli svému otci už od dětství. Přesto ho Iveta Bartošová (†48) nutně potřebovala k životu. Přiznat to ovšem nechtěla ani sama sobě. Byla jsem svědkem jejího alkoholového »dýchánku«, který trval celý týden!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

babatomanija
11. 05. 2014 17:10

velmi pravděpodobně by k sebevraždě došlo i kdyby žila s někýmm jiným, nebo dokonce sama. Potřebovala bydlet s Arturem, muset mu uvařit a mít pocit,že on ji potřebuje. Pokud ale více nežn jeho milovala sebe, tak by nestačilo ani to. Zabít se je svým způsobem luxus a egositické řešení obtížné situace. Dezerce ze života.

arimi
10. 05. 2014 21:06

a pro illis jeste jeden poznatek - ty mi vycítas ze o ni mluvím ve faktech a ne zasnene jako o princezne... a to jako ted po jeji smrti se vsechny ty trapnosti a hanba kterou synovi udelala najednou vytratili a jako ze nejsou a nebyly? to jako on o nich vubec nevedel podle tebe? nebud smesna, on zije chudak jako uzlicek strachu od malicka vedle ni, urcite musi chodit podel trafiky a novinovych stanku se zavrenyma ocima, aby tu hruzu co mu mama zpusobila, nevidel... tak ze mne nedelej necitu prosim te... to se v tom medicinskem prostredí resí uplne jinak nez jen bezduchym srdíckovanim...

arimi
10. 05. 2014 15:11

spravne... demence je to prave slovo, mozna do toho trochu z bipolarky, schizofrenie, kdoví, co za poruchy se v ni skryvaly, to asi ani psychiatri nevi, mozna vsecho dokopy, jiste je, ze ta demence u ni pro mne byla do oci bijici... mne je jen artura líto, to díte chtelo mámu, místo ní ma otce, budiz... ale ze mu nadelala takovou ostudu, tak to bylo od ní strasne kruté... prodala ho za flasku, a co ze uzavrela pojistku... co ma byt, to mu vrátí dobrou reputaci a stastne detství bez smradlave ochlastane matky? jeste pred tou jejich silenou svatbou to chtelo na oba jen maly dvur obrovsky bič, aby je ty roupy presli... zádné doutnícky a udelejme si pepane krásny večer ... chudak artur.

kubajakub
10. 05. 2014 15:26

Jistě. Mně je jí líto, že skončila takhle a tak hroznou smrtí, nepřeju jí to, ale dalo se to čekat, a hlavně - fakt mě zaráží, jak všichni věděli, že ji on drtí, všecko o ní, ale nepomohli, najendou jsou chytrolíni. A nechápu, proč si ho vzala, když jsme viděli, že se ho chtěla už dávno zbavit a měla z něj hrůzu???? Proč si ho brala? Asi že byl jediný, kdo kolem ní skákal 24/7 a neutekl... nevím, jeslti jí to za to mlácení stálo. Viděl jsem, jak zle na ni čuměl, buzeroval ji jak debila, pěsti zaťaté.. jasní je, že ji třískal, je to špína grázl, ani se mu nedá říci CHLAP!

illis
10. 05. 2014 15:28

kubajakub

illis
10. 05. 2014 15:27

arimi Na jednu stranu chudák Artur

arimi
10. 05. 2014 16:53

ne illis, ja nejsem alkoholicka a ani dementní... podívej se, co nechala za bordel po sobe???? to delaji nestatsní lidé? ne, to delají opilci s nevinnýma... jsou to manipulatori a i bartosova byla manipulator... jste uplne zvlcelí v teto kauze, je to uz masová psychoza, vzpamatujte se proboha... as znovu ríkám, kazdého opilce zavrít bez pardonu do lecebny, zadne takové jako to bylo u ivetky, kdyz zaknourala, ne pepane, ja nejsem nemocná ja nejsem alkoholcka, udelejme si prosim pekne krásny vecer s doutníckem, ja uz budu moooc hodna... a ano illis, maly dvur a obrovitánsky bic na takovehle osubky... dovolim si tvrdit, ze mam s podobnyma zkusenosti, takze hele podívej illis, ty mne svym nazorem nepresvedcís...

illis
10. 05. 2014 18:05

arimi Já tě rozhodně nebudu přesvědčovat, člověk, který dokáže házet na jiné špínu, tak s tím nemíním ztrácet čas Já žiju pohodovým životem, možná také proto, že neumím ubližovat, a o to víc pomáhám. Zatím to vždy vyšlo, možná i proto jsem spokojenější. A na druhé straně nesnáším, když lidé do těch druhých jen kopou, to se prostě nedělá . Měla by ses trochu zamyslet. Je tady ještě Artur

arimi
10. 05. 2014 19:15

jsi uplne mimo dění uz jsem ti napsala v jine diskuzi, ze jen srdickujes a realita ti utekla... kdo se to valel se zenatym rychtarem v domě kde bydlela rychtarova manzelka? já snad? myslíš, ze artur nevidel a necitil tu ostudu, kdy iveta odloudila dalsího zenateho chlapa od rodiny? uz prestan tak nezne pohlízet na osobu, která se vykaslala na sve vlastni díte jen proto, aby mohla byt co neblíž a nerusená u flašky s chlastem... vis, illis, i já pomáhám lidem, a to by ses divila, jenze asi na rozdíl od tebe účinneji nekecám blbosti jak jsou alkoholici utrápení a chudáci ubolení, a nesrdíckuju zbytecne..... dosrala zivot svemu jedinemu synovi tou sebevrazdou ale uplne hororove, to je jediné po ni zbylo... ostuda.

illis
10. 05. 2014 20:25

arimi Také mám okolo sebe dost lidí, kteří jiným pomáhají, ale takhle jako ty by se prostě nechovali, nedokáží po jiných šlapat. A mých srdíček si nevšímej, možná vím víc, co tento symbol skutečně znamená .

3dots
11. 05. 2014 13:00

arimi: přesně tak. Léčba alkoholika je tvrdá, žádné ťuťuňu srdíčka. Proč? Aby se naučil čelit těžkým situacím v životě bez toho, aby se utíkal k flašce.
Tvá oponentka zde zřejmě nemá představu, co si odvykající musí vyslechnout (divné, když údajně absolvovala příslušné vzdělání, návštěvy léčeben jsou součást výuky?) a určitě to není "kopání"

arimi
10. 05. 2014 14:43

melo by se o tom hovorit, a vinnikem je jen ona sama, nikdo ji nenutil aby pila, rychtar se na trosce uz jen vyčurane prizivil... mela se lecit, jenze ona mela svou nemoc a alkohol radsi nez sveho syna... ano, zase z alkoholiku nedelejme chudaky, kterí za svou nemoc nemuzou, ale muzou, oni tu flasku drzi u huby sami a dobrovolne... neohlidala se na syna, vymlouvala se na ruzne zraneni a nemoci a proste to byla jen egoisticka osoba, ktera se ani kvuli arturovi chlastu vzdat nechtela...ty reci , jake vedla, o tom, jak ji artur pomuze...neco otresneho... demence jak vysita...ne, ona mela rada jen sebe a chlast... své díte vymenila za flasku s chlastem, to je vsechno.

kubajakub
10. 05. 2014 14:54

Je to tak,bohužel. Ona fakt vyměnila dítě za flašku, a že byla zlá a lenivá, to se taky popřít nedá. Je mi líto, jak hrozně skončila, ale mohla si za to z 50% ona a z dalších 50% Rychtář, ten ji pod vlak dohnal, místo aby ji donutil se léčit, nebo ji apsoń hlídal, tzvlášť když věděl, jak na tom je. A najednou z ní dělají všichni Matku Terezu, zajímavé, i kdo věděli, že sála jak houba a byla netahavá, si hrajou na shovívavé světce a dělají světici z ní, i to je hnusné a pokrytecké, nejen lhaní jí do očí a na netu od jejích pár fans před smrtí - to ti, kdo jí pochlebovali, jak je na tom dobře a skvělá, i pod vlak taky dohnali!

jenda_benda
10. 05. 2014 16:41

Pravda. Do očí jí lhát je taky hyenismus.
Ale zlá a líná nikdy nebyla. Tys ji snad znal???????

jenda_benda
10. 05. 2014 16:45

A ještě připomínka.
Pokud soudíš, že byla zlá, potom co jsi třeba viděl na pětce Tak to už byla v koncích.
Zjisti si, co o ní říkají ti, co ji znali.

illis
10. 05. 2014 15:30

arimi hodně hloupé od tebe, tebe měli vyměnit za kýbl . Nech už Ivetě pokoj, nestydíš se, nic pozitivního, jen špína od tebe .

arimi
10. 05. 2014 17:30

illis, tebe odhaduji taky za alkohoika promin, ale ja se alkacu zastavat nikdy nebudu a podivej se na to pozorne, jakou špínu ona nechala po sobe a zanechala ji svemu synovi na hlave, ty chytrá ... co pozitivního chces slyset pri tak hororovém skutku??? mela se jít utopit, aby ji nenasli, anebo utect nekde do jizní ameriky, aby se na ni zapomnelo, ale ne proboha se nechat prejet vlakem!!!! co to udelela svemu synovi? to je na pozitivní myslenky??? proste a jednoduse, byla rada ze se artura zbavila, a nemyslela na neho ani tehdy, kdyz zrejme v abstaku sla ke kolejím... prodala ho za flasku...chces slyset pohadky o krásne princezne, illis? tohleto byl horor, ne pohadka...iveta byla dobra herecka a manipulator a psychicky nemocna...zadna pohadka se nekona...

illis
10. 05. 2014 18:16

arimi Tvůj odhad hodně špatný, docela jsi mne pobavila a důrazně pro tebe uvádím, nejsem alkoholička, jak jsi mne velmi špatně odhadla . Navíc jsem z medicínského prostředí, takže toho vím o tomto problému možná víc, než ty sama. Mám vzdělání v oblasti psychologie, sociologie, práva. Alkohol nemusím, maximálně trochu vína, což mí přátelé a rodina nechápou, že jen jednu sklenku a dost, piva se napiji od manžela po dobrém obědě a jen někdy. Umím vynikající domácí vaječný koňak, ale ne ten mixovaný, prostě jiný a velmi dobrý. Takže prosím, příště šetři se svými nekompetentními odhady, také tě neoznačuji za něco pochybného a podřadného .

arimi
10. 05. 2014 20:46

tak to jsme uz dve z toho medicinskeho prostredí vítej tedy mezi náma ale co povís, obcas bývá i veselo v tom nasem prostredí medicinskem, nemam pravdu ? potom tedy musís o alkoholizmu a nasledne demenci take neco vedet... i to, ze jako máma iveta absolutne selhala, proto ji byl take artur odebran... mas vzdelani ze take ze sociologie a prava, tak se k tomu vyjadri ted... co jí bylo milejsí? flaska ci syn? a proc to udelala tak hruznym zpusobem? proc mu udelala takovou ostudu a rány na duši? chtela bych tvuj nazor jako odbornícky na sociologii a pravo a psychologii slyset není mi lhostejne totiz, jaké bolesti zpusobují podobní lidé svym potomkum... proto tolik jako ty neplytvam srdíckama ...

illis
11. 05. 2014 13:33

arimi Pozor, nepovažuji se za odbornici jenom proto, že jsem studovala uvedené obory, ze kterých mám zkoušku, přestože poznatky ve svém zaměstnání používám. Také vnímám její odchod i z pohledu vůči Arturovi. Ale věř mi, znala jsem lidi, kteří už byli tak zoufalí, že z jejich pohledu to bylo už nebylo jiné řešení. Znovu říkám, kdyby měla jiného partnera, tak vše by nakonec dopadlo jinak. Rychtář jí nebyl žádnou oporou, přestože se tak tvářil. Bylo to i vidět, když o něm mluvila za jeho bedlivého dozoru, takoví lidé si nedovolí říct nic proti nim, na kameru o něm mluvila relativně dobře, ale v SMS a telefonátech vyjádřila přání se ho zbavit. Já těmi srdíčky neplýtvám, jen jsem ho používala u jména Ivety a Artura, na srdíčkování je tady přeborník myslím evinka SK.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.