Exmilenec Bartošové děsí své blízké: Bez Ivety prý nemá důvod žít! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Exmilenec Bartošové děsí své blízké: Bez Ivety prý nemá důvod žít!

Iveta Bartošová
Iveta Bartošová  (Foto Aha! – Ladislav Křivan, Zbyněk Pecák, ara)

Přestože už má novou přítelkyni, se kterou se všude okazuje, jeho srdce dál patří Ivetě Bartošové (†48), která spáchala minulé úterý sebevraždu. Zdeněk Macura včera slavil 40. narozeniny, ale místo oslav své stoupence a blízké pořádně vyděsil…

Zdeněk Macura patří mezi nejkontroverznější osoby, které se v poslední době pohybovaly v okolí zesnulé zpěvačky. Od začátku říkal, že se s Ivetou dlouhá léta zná a že ji miluje (a prý i ona jeho). Vloni v létě pak odjeli s Ivetou Bartošovou do Itálie na prapodivný výlet, který skončil tím, že zpěvačku Macura předal dalšímu exmilenci – Martuccimu, kterému ji pro změnu vyfoukl Josef Rychtář.

A právě Josef Rychtář se stal poslední roky hlavním nepřítelem Zdeňka Macury, který byl a je přesvědčen, že vdovec z Uhříněvsi je tyran, který zpěvačku svým despotickým chováním vehnal pod kola vlaku. Teď, když je zpěvačka po smrti, to vypadá, že Macura ztratil smysl života…

V den svých 40. narozeniny, které připadly na úterý, totiž napsal na sociální síť mrazivé vyznání. „Strašně moc mi chodí krásných přání k narozeninám, moc děkuji a tak je to maličká náplast na mou úplně rozbitou duši, kterou v podstatě nic netěší... Už mě v životě toho málo těšilo, ale třeba jsem si pustil nějaký hezký hudební klip... Teď, když si pustím hudební klip, necítím vůbec nic... Moje duše jakoby umřela s ní...“ napsal Zdeněk, kterého okamžitě utěšovali jeho přátelé a rozmlouvali mu temné myšlenky.



Přečtěte si
riseblaznu
8. 5. 2014 • 14:33

Volby by prý vyhrálo nyni ANO, a je tu někdo kdo tuší proč?

riseblaznu
8. 5. 2014 • 14:32

Ti její expartneři nebyli jak sew často píše žádnými "týpky a typy", kteří by vyčnívali z řady. Normální lidi, včetně Rychtáře. Takových je většina. Muselůa by mít štěwtí/ každá žena / aby potakla někoho kvlitnějšího, charakterního, inteligentního a schopného ji velmi milovat přes její vady.I tak by byly problémy, protože kdyby nebyly, tak si je Iveta vymyslí.

kubajakub
7. 5. 2014 • 18:26

Píše se JSI. A ne seš ani jseš.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.