Zdrcený Artur znovu požádal Rychtáře o respekt k památce maminky. Reakce byla děsivá... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Zdrcený Artur znovu požádal Rychtáře o respekt k památce maminky. Reakce byla děsivá...

Rychtář na Ivetina syna nebere žádné ohledy.
Rychtář na Ivetina syna nebere žádné ohledy. (Foto: Aha! - Martin Hurda, ara)

Ten chlap snad nemá srdce! Přestože ho stále více lidí žádá o to, aby se po smrti Ivety Bartošové (†48) zdržel svých cirkusových představení, on se jen labužnicky vyvaluje v záři reflektorů a snad se i dobře baví. Ivetin syn Artur se měl dokonce znovu vydat OSOBNĚ vdovce požádat, aby z pohřbu jeho maminky nedělal show. A on?

Znechucení nad rozhodnutím Josefa Rychtáře udělat z pohřbu své manželky show, neskrývá snad nikdo ze showbyznysu. Jenže zatímco kolegové zpěváci a herci prostě jen vyhlásili bojkot a sami si za Ivetu zapálí svíčku, Artur nese celou věc velmi těžce. Podle webu super.cz se dokonce ZNOVU vydal za Rychtářem, abych ho požádal o soukromý obřad bez médií. „Nevyhovím mu,“ měl se však následně pochlubit webu Rychtář.

Je už tedy jasné, že Iveta nebude mít na pohřbu svého syna, ani nikoho ze své rodiny a blízkých přátel. Rychtářovi, který si představoval, že z pohřbu Ivety Bartošové udělá velkou show s hvězdným obsazením, se tak rychle hroutí jeho představy, protože všichni, kterým na Ivetě opravdu záleželo, se takového kabaretu odmítají zúčastnit. „Exhibice Josefa Rychtáře se nezúčastníme,“ prohlásil Ladislav Štaidl, ke kterému se připojily desítky osobností.

Show se tedy konat bude, a vdovci zřejmě vůbec nevadí, že bude bez rodiny i bez hvězd. Hlavně, že bude on dál ve své vysněné roli moderátora. Dá se předpokládat, že po jeho pravici bude znovu jeho syn Jan a zřejmě přijde i Zdeněk Macura, který se společně s Rychtářovci postará o boxerskou vložku…

Rodina Ivety vydala prohlášení, které je všeříkající:

Příbuzní tragicky zesnulé Ivety Bartošové, syn Artur, matka Svatava a sourozenci Ivana a Lumír, s lítostí oznamují, že manžel zpěvačky Josef Rychtář odmítl jejich přání, aby zakončila turbulentní cestu životem klidným a neokázalým pohřbem ve svém rodišti. Pan Rychtář rozhodl o uspořádání dožínek pro bulvární média, v nichž chce hrát hlavní roli on. Takové rozloučení s milovanou osobou by však bylo pro její nejbližší natolik traumatizující a nedůstojné, že se ho nezúčastní. Podaří-li se zabránit panu Rychtářovi v jeho odhodlání nevydat rodině ostatky zemřelé, budou bez účasti médií uloženy do rodinného hrobu v kruhu nejbližších příbuzných.

Artur Štaidl, Svatava, Lumír a Ivana Bartošovi


Josef Rychtář přes to všechno během pátečního odpoledne vyznal syna Bartošové znovu. „Arture, přijď na pohřeb. Chci, aby tam byl,“ vzkázal přes slovenská média, kterým už také otevřel dveře své vily.

Přečtěte si
va45
7. 5. 2014 • 16:52

Pan Rychtář se synem si chtěli udělat s Bartošové dojnou krávu a přerostlo jim to přes hlavu.Iveta potřebovala jen a jen odborníka psychiatra a léčit se.Dneska by neby Rychtář nebyl její manžel a vdovec, protože by si nikdy nemohla takového vola vzít,kdyby byla zdravá a při smyslech. Rychtář se zřejmě vzhlídl v Michalovi a Vondráčkové.Ovšem Michal proti Rychtáři je přece jen chytrý a inteligentní člověk a ví jak na to.

stklk
6. 5. 2014 • 10:40

tak teraz usporiadame štvanicu na Rychtáře a náš pocit pre spravodlivosť bude uspokojený, keď aj ten skočí pod vlak alebo inak ukončí svoj život. A potom kto??? Jeho syn a ešte aj bývalá manželka???? A bude to stačiť????? Opýtame sa Paľka Novotného, koho ďaľšieho uštveme na smrť v priamom prenose????

stklk
6. 5. 2014 • 10:32

a výsledok Macurovej spásy sme mohli názorne vidieť na fotkách a videách z Talianska, kde Ivetku uniesol. Bol a ešte stále je to "dobrák".

stklk
6. 5. 2014 • 09:57

lepabrena, súhlasím s tebou. Bartošovú zničil psychicky Štaidl. A dnes nechce na pohrebe Bartošovej veľa svedkov svojho skvelého výkonu. Prečo by speváčka ako Bartošová, ktorú milovali a milujú jej verní fanúškovia a obdivovatelia, nemohla mať verejný pohreb ako ostatné známe osobnosti. a to, že mala smolu na mužov, a že to riešila ako vedela a mohla, je vec iná. Ale RYCHTAR je jej manžel a má právo vystrojiť dôstojný pohreb. A to sa najslávnejšiemu partnerovi Bartošovej Štaidlovi moc nehodí, tak potrebuje súkromie. A rodina??? Kde bola doteraz???? Prečo jej psychicky nepomáhala???? Predsa to Iveta potrebovala vždy. Všetci to vedeli, vedel to celý národ....Nikdy jej neposkytli láskyplné zázemie.... Vždy sa cítila sama a preto pocit istoty, lásky a zázemia vyhladávala kade-tade a veru nie úspešne. Nečudo, že sa jej problémy zhoršovali. ale POHREB si zaslúži pompézny, aj keď Štaidlovi kamaráti vravia inak.

va45
4. 5. 2014 • 13:58

Člověče už si se vykecal.Dovedeš si představit co udělá za cirkus z pohřbu Ivety Rychtář? Pochybuji,že by na Ivetin pohřeb šel někdo ze zpěváků nebo herců a hudebníků aby se dívali na toho vola Rychtáře jak zesměšňuje na poslední cestě Ivetu. Naštěstí je to poslední vástup Rychtáře a jeho mentálního syna v médiích se spojením Ivety Bartošové.p.s. ještě dodávám,když někdo si nechce nechat pomoc tak s tim nikdo nic nenadělá.Proč netrval Rychtář na tom aby se Iveta léčila.Přece zdůrazňuje ,že jen on má na vše právo protože je a byl její manžel.Hňup!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.