»Vypečený« táta Štika: Bohatý podnikatel, který na dcery dostává přídavky! Jak to dělá? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

»Vypečený« táta Štika: Bohatý podnikatel, který na dcery dostává přídavky! Jak to dělá?

Táta Štika roky vydělával na svých dvou dcerách.
Táta Štika roky vydělával na svých dvou dcerách. (Foto Aha! – Petr Novotný, Mária Rušínová, Facebook, koláž Ahaonline.cz )

Pokud si myslíte, že rádoby snobská rodina Štikových už nemůže plavat na nižším dně, tak jste na omylu! Obraz zbohatlické rodinky se bortí jako domeček z karet a na povrch začínají vyplouvat další trapné skutečnosti!

Co vlastně Štikovi dělají?

Ještě před rokem máma Štiková plnila svůj profil na sociální síti fotkami z luxusních prodloužených víkendů v Karlových Varech a vystavovala na odiv svoje značkové kabelky. Až později vyšlo najevo, že je to jenom jedna velká iluze rodiny toužící po pozornosti a životě celebrit. Na Štiky si totiž došlápli exekutoři a rodina jakoby ze dne na den zmizela z povrchu zemského.

O mámě Štikové se toho ví nejméně. Prý je nyní hodně pohublá a měla cestovat mimo republiku. O Charlotte se psala pouze v souvislosti s jejím dramatickým rozchodem s mladým kadeřníkem Michalem. Ornella už dávno dala svojí zadlužené rodince vale a bydlí s Pepou Koktou.

Zajímavou kapitolou je dosud nejméně mediálně známý táta Štika. Ten byl v poslední době viděn hned několikrát. Nejdříve na pracáku žádal o sociální dávky a pár týdnů poté nechal v pražském klubu zmlátit redaktorku Blesku, která rodinu požádala o rozhovor. Následně prý máma i táta Štika vyběhli zadním vchodem klubu do dvora.

Táta Štika na pracáku

U jeho návštěvy Úřadu práce pro Prahu 6 však ještě chvíli zůstaneme. Důvod jeho návštěvy prozradila Blesku starší dcera Ornella. „Šel si tam zažádat o příspěvek na Charlotte, která ještě studuje. Na mě ho naši také pobírali, když jsem s nimi žila,“ vysvětlila.

Takový přídavek vyjde na 700 Kč měsíčně, ALE příspěvek na nezaopatřené dítě se vydává po předložení potvrzení o studiu a příjmu obou rodičů. Aby na něj měl táta Štika nárok, nesměl by rodinný čistý měsíční příjem překročit 20 208 měsíčně. A to není ani čtvrtina ceny jedné kabelky, kterou se máma Štiková chlubila na Facebooku! Kam tedy všechny vydělané peníze zmizely?

Máma Štiková nikdy nepracovala a táta Štika by musel vydělávat desetkrát víc, aby uspokojil všechny materiální potřeby své náročné manželky. Pokud by táta Štika vydělával »jenom« okolo dvaceti tisíc, je důvod exekucí jasný. Jenže on i jeho žena se nikdy netajili tím, že podnikání mu zatraceně vynáší. Že by ani tohle nebyla pravda?



Přečtěte si
jakeline
23. 3. 2014 • 07:24

Jaká celebrita?Tlustá nechutná chemická blondýna která se chce zviditelnit!!!

ferdinand6
28. 2. 2014 • 22:36

JJ, tyto rádoby selebrity mají holou řiť.

zdroj
28. 2. 2014 • 10:40

konecne vam vsem doslo ze ani stiky ani kokta nemaji prachy,a za co utratili?cpali prachy redaktorum blesk a aha abyse o nich psalo,tak nedelejte ze nevite

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.