Ornella z nemocnice: "Sestry jsou p*či, co hulej doktorům p*ra!" Známe pozadí jejího hysteráku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Ornella z nemocnice: "Sestry jsou p*či, co hulej doktorům p*ra!" Známe pozadí jejího hysteráku

Ornella Štiková se opravdu rozčílila...
Ornella Štiková se opravdu rozčílila... (Aha! - Karel Kopáč)

Nepřehnala to? Nad tím, co předvedla Ornella Štiková (21) o víkendu, zůstává rozum stát. Během návštěvy Nemocnice Na Bulovce označila tamní sestry na „p*či, které po večerech hulej doktorům p*ra“. Co tak strašného jí zdravotníci provedli, že tyhle urážky vykřičela do celého světa?

„Na pohotovosti je tu fakt jedna P*ČA sestřička vedle druhý. Chování ke všem, včetně starých absolutně nemohoucích lidí, je odporné!!! Hlavně, že tu po večerech hulej doktorům p*ra z té jejich profesionální nudy,“ napsala Ornella na sociální sít. Proč? Stalo se něco Quentinovi? Odmítli snad malého chlapečka ošetřit? Kdepak! Zápletka je mnohem jednodušší a hloupější…

Já jsem Ornella, kdo je víc?

Ornellu totiž už od pátku bolel loket. V sobotu se tak i s Pepou a malým Quentinem vydali na pohotovost v Nemocnici na Bulovce. A tam nastal problém. Ornella, která si myslí, že je ozdobou českého showbyznysového světa, totiž očekávala, že bude mít servis stejný jako britská královna. A byla velmi nemile překvapená, že musela čekat! Po nějaké době čekání nevydržela a svým hlasem, který je příjemný zhruba stejně jako když klíčem čtrnáctkou přejíždíte po radiátoru, na jednu ze sester nastoupila. Jenže se se zlou potázala, což hned peprně okomentovala na sociální síti.

„Jako je tu pár pacientů a čekáme tu furt všichni venku… P*ČI!!! Já slušně řekla, že bych potřebovala rychle prohlídnout ruku, a mám v autě mimino, který chodí brzo spát. A oni arogantně řeknou, že je to nezajímá!!! Co to je?!“ rozčílila se Ornella, když zjistila, že bude muset čekat stejně jako obyčejní smrtelníci.

Ornello, vítej mezi prostým lidem

Pro všechny čtenáře, kteří nikdy neměli tu čest s pohotovostí na Bulovce, je třeba uvést, že v tomto zdravotnickém zařízení je opravdu čekací doba na pohotovosti zpravidla několikahodinová. A důvodů, proč to tak je, je hned několik. Jedním z nich je fakt, že pohotovosti na řadě poliklinik široko daleko byly dávno zrušeny a tak je Bulovka náhle jediným řešením pro statisíce lidí nejen z Prahy, ale i okolí. Dále pak vždy mají přednost pacienti, které přiveze záchranka a dále ti, kteří mají zranění, která musí být ošetřena okamžitě. To, že sestry odmítli vzít rychleji Ornellu s bolavou ručičkou na úkor ostatních, se tedy dá chápat.

Má právo jít dřív?

Je vcelku běžné, že matky v čekárnách u lékaře řádí, pokud se nedostane rychle pomoci jejich dítěti. V tu chvíli se ženě probudí síla lvice, která potřebuje okamžitě ochránit své mládě. Jenže v tomto případě šlo o bolavý loket a Quentin, se kterým byl celou dobu jeho otec, měl zjevně hlídání vyřešeno. Jedna ze čtenářek proto Ornelle, která se po třech hodinách dočkala ošetření, napsala svůj názor: „Nevím, proč by mělo někoho zajímat, že ty máš v autě dítě, máš si sehnat hlídání, tak se nějak chovej,“ uvedla dívka. A to rádoby modelku a špatnou herečku vytočilo doběla! A tohle jí odepsala: „Ty huso pitomá, když je dítě zvyklé na určitou hodinu jíst+spát, tak je odporný, když sestřička jako žena ženě řekne, že je to váš problém… a nechá tam trápit nejen pacientku, ale i dítě tři hodiny!!!“

Že berou málo? Nemají dělat sestřičky!

Proč tedy Pepa mezitím neodvezl Quentina domů a proč ona pak nejela třeba taxíkem, už ale Ornella nevysvětlila. Za to ji zjevně pobouřilo, že celá Bulovka nepřestala v době jejího příjezdu do nemocnice pracovat a nešla se na ní podívat a požádat ji o autogram. A argument, že je sester málo a že nemají zrovna reprezentativní platy, na Ornellu také neplatí. K tomu se staví takto: To, že berou málo, za to nemůžu, nikdo je nenutil studovat na zdravotnický a dělat sestřičku,“ napsala Ornella.

Byl to jen zánět

Zajímá vás, co se vlastně Ornelle stalo s rukou tak strašného? Věřte, nevěřte, byl to zánět lokte. Takže po třech hodinách dostala blondýnka obvaz, prášky a plna vzteku šla domů s obrovským pocitem křivdy, že musela sedět v čekárně, stejně jako ostatní. Následně si Blesku postěžovala, že se teď nemůže chudinka učesat a nesmí nosit Quentina, o kterého se tak musí postarat jeho táta. Vlastně má jediné štěstí, že sestry na pohotovosti nemají čas být neustále na Facebooku. Kdyby si totiž přečetly, co o nich Ornella píše, zatímco dřepí v čekárně, možná by později odcházela s dalším obvazem na tváři.

Dovětek: Pár hodin po tomto nemocničním „skandálu“ Ornella na své sociální síti umístila fotku s kamarádkou z nějakého baru, ke které připsala: „Hříšný to byl večer!“ Jak se zdá, loket už je lepší…





Přečtěte si
jakopes
25. 6. 2014 • 19:08

Asi jim nebyla moc sympatická, tomu lze věřit, ale jsou profese,kdy se nad osobní pocity je třeba přenášet.

jakopes
25. 6. 2014 • 19:06

Mám špatnou zkušensot v Kloknerově. Sestry obletovaly pana Němce, to bylo smíchu.Já byla ráda, že jsem nedostala pár facek. Měla jsem si hlídat čas, ale jak, když hodiny na stěně nemají a na ruce jsem je mít při vodní masáži samotřejmě mít nemohla. Ale byl jiný zájem.....Někde jsou naopak nevrlí na cizince, a na své lidi jsou milí. U nás je to opačně, asi jako v rozvojových zemích, kde se slyší na cinkot drobných v kapse.

bibi-oliver
20. 2. 2014 • 16:50

nic nedokázala,nic není,a bude někoho osočovat?panu pepanovi ji přeji,protože to co předvádí je děs a hrůza a on není o nic lepší když si takovou připustil k sobě,těším se až to pepana přestane bavit a odejde od ní co ona bude dělat a co se všechno o něm dovíme

malinovydzem
18. 2. 2014 • 13:47

JESTLI TO PREHNALA NE NEPREHNALA,ONA SE HADAT MUSI ABY JSTE O NI PSALI NIC JINYHO NEUMI A DOBRE TO VI,MUSI SE VZDY POHADAT ABYSTE O NI NAPSALI A PAK TO SAMA ZVEREJNIT NA FECBUK A DELAT ZE SEBE ZLOU JAKOZE,TAK SE DELA KARIERA KDYBY BYLA SLUSNA PSALI BYSTE O NI ?URCITE NE

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.