Táto Štiko, že se nestydíš: Děláš hogo-fogo a přitom lezeš na pracák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Táto Štiko, že se nestydíš: Děláš hogo-fogo a přitom lezeš na pracák!

Vyhnala máma Štiková údajného podnikatele Michala Štiku na pracák pro dávky?
Vyhnala máma Štiková údajného podnikatele Michala Štiku na pracák pro dávky? (Foto: Aha! - Petr Novotný, Mária Rušinová. Marek Pátek, Roman Souček, Pavel Machan, koláž Ahaonline.cz)

Tak to je opravdu síla. Vypečená rodinka Štikových může stále překvapovat, i když to vypadá, že kvůli pronásledování exekutory i novináři chodí raději kanálem. Drsná matrona Monika Štiková (40) nejspíš nehodlá slevit ze svých přemrštěných nároků a nebohého chotě vyhnala na pracák, zřejmě aby stát pumpli o nějakou tu kačku.

Podnikatel? povídali, že mu hráli...

Naši reportéři nachytali kulaťoučkého bařtipána Michala Štiku (42), kterak vychází Úřadu práce pro Prahu 6. To by se ještě dalo pochopit, důvod k tomu mohl mít i jiný, než zálusk na podporu. Jenže zároveň se takovou příhodou dostávají do jiného světla klepy z blízkého okolí familie, které tvrdí, že pantáta nikdy žádnou firmu na odvoz z letiště neměl, spíše se snažil přebírat kšefty svým příbuzným a vydával to za vlastní podnikání. V tom žije i prsatice Ornella Štiková (20), když se na stránkách deníku Blesk diví tatínkově výskytu na úřadě pro nezaměstnané: "Má firmu a podniká, přijde mi to jako blbost." Zajímavá pohádka.


Státem posvěcení lichváři by se zaradovali!

Ovšem jako vrchol nevkusu působí ohoz Michala Štiky, zejména při cestě na pracák. Majitelka perverzního účesu máma Štiková totiž nesnese, aby jí dělal ostudu, a tak ho klidně pošle s prosíkem v bundě, odhadem za dvacet tisíc a značkové šálce. Aby vypadal majetněji, v ruce svírá luxusní telefon. Jestlipak přijel autobusem? Státem posvěcení lichváři, tedy exekutoři by si jen mnuli své krvavé drápy, kdyby se konečně k pokladům Štikových dostali. Ale možná jsou všechno jen dohady a vypasená rodinka opravdu nemá ani na chleba. Tloustnout se dá i z levných potravin...



Přečtěte si
nofar
25. 1. 2014 • 17:33

Stikovi jsou slendrian, bulvar jakbysmet, ale jit na UP neni nic, za co by se clovek musel stydet.

hejhej
24. 1. 2014 • 13:16

Štikovi mají to, o co si dlouho koledovali. Jsou to nuly,cpali se do bulváru, starší dceru matrona Štiková nutila Koktovi, dělali všechno možné, jenom, aby se o nich psalo. Tak se o nich píše

wernerovamagdalena
24. 1. 2014 • 11:42

Souhlasím, pisálci z AHA píší články, ve kterých se snaží svůj objekt zesměšnit a ponížit. Štikovi také nemusím. I bulvár by měl mít určitou úroveň.

budox
24. 1. 2014 • 11:17

nehodlám se zastávat Štikových, ale pisálci z Aha si nevidí na špičku nosu. Napadá mě min. 10 důvodů, proč jít na ÚP, např. dohodnout se, za jakých podmínek zaměstnám dlouhodobně nezam., získat příspěvky na postižené zam. atd. atd.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.