Nenávist po páteční Výměně: "Jste špíny!" psala Martina Petře s tím, že ji Luboš opravdu podváděl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nenávist po páteční Výměně: "Jste špíny!" psala Martina Petře s tím, že ji Luboš opravdu podváděl!

Rodiny z páteční Výměny se rozešly ve zlém.
Rodiny z páteční Výměny se rozešly ve zlém. (TV Nova)

V pátek odvysílala televize Nova devátou epizodu premiérové řady úspěšné reality show Výměna manželek. Jak dopadl vztah záletnického Luboše a Petry? A co Tomáš, který si libuje v úklidu a jeho žena Martina?

Skalbovi PO VÝMĚNĚ

Petra Skalbová vzpomíná na to, co pro ni bylo během natáčení nejnáročnější. „Nejtěžší pro mě z celé Výměny asi bylo to, že jsme s rodinou nekomunikovali. Když jsem něco udělala a nelíbilo se jim to, tak mi to neřekli. Mysleli pořád jen na úklid, jeden hrnek byl ve dřezu a musel se umýt. Byly to takové malé Bohnice.“ Nerada vzpomíná Petra i na návrat domů po natáčení. „Těžké bylo i to, když jsem se vrátila. Martina mi nedala pokoj. Pořád vypisovala na facebooku, do diskuzí, posílala nám smsky. Psala, že jsme špíny.“ Jeden z důvodů, proč se Petra do Výměny manželek přihlásila, byly Lubošovy nevěry. Jak jsou na tom v současné době? „Když se to nedozvím, tak nemám co odpouštět. Nicméně vždycky jsem na to přišla. Teď už je ale Luboš v pořádku s ženskýma. Teď jsme spokojení. Do Výměny manželek bych už nikdy nešla,“ uzavírá Petra.



Bernardovi PO VÝMĚNĚ

Pro Martinu Bernardovou byla Výměna manželek jen jeden z mnoha zážitků v životě. „Manžel to zvládl velice dobře. U nás je to pořád stejný – máme normální vztah. Tomáš se bezvadně postaral o děti. S druhou rodinou jsme byli v kontaktu chvíli, ale ve zlém. Teď už v kontaktu nejsme,“ vysvětluje Martina a pokračuje. „Luboš byl během Výměna často pryč. Později jsem od známých slyšela, že se s tou „kamarádkou“ viděl několikrát. Do Výměna bych šla klidně znova,“ uzavírá Martina.



Přečtěte si
danny64
28. 10. 2013 • 01:42

Dnes jsem tedy kulila oci.souhlasim tady s vami Ze ti z Nachoda byli magori to se opravdu jen tak nevidi.ta pani zla oskliva poradne od pusy ale hlavne ze ma tetovani/ mlade rodince z ostravy preji at vse zvladnou a zapomenou.Musela to byt hrozna zkusenost

barbers
27. 10. 2013 • 02:23

Tu Výměnu jsem viděla dnes. Strašně mě vytočil ten pedant Tomáš a jeho žena, jací to byli příšerní lidé, jak dovedli jen pomlouvat a házet na tu druhou mladou rodinu špínu. Přitom sama jsem si všimla, že navzdory tomu, že ten chorý Tomáš, který musel ustavičně uklízet, tak na záchodě, pod rohožkou je u okraje záchoda 2 cm. špína. Fuuuj, a takoví budou někoho pomlouvat? Přitom hodí podložku ze záchoda do pračky se společnými věcmi, oblečením malých děti. Fakt nechutná čuňata, když chtějí někoho kritizovat, tak ať si zametou u sebe. Co na tom, že tu mladou maminku Petru využili k uklízení dříví, ani rukavice ji ten Tomáš nedal. Přitom ta jeho žena si v paneláku válela šunky, byla nechutná, jak pořád pomlouvala. Měla by se podívat na sebe, jak byla líná, zlá a nepřející. Fakt hnus.

eremita
26. 10. 2013 • 22:33

Ten fanatik pořádku možná nebyl úchyl, jen obětí. Ta jeho tetovanina se v druhé rodině nepředřela, ale hlavně - stěžovat si neustále, jak ji otravují děti, obtěžuje péče o ně, jsou nezvladatelné, nevychované, je to jednodušší, než se jim věnovat. Mimochodem, vyjadřovat se takhle o batoleti s handicapem (o kterém věděla z manuálu), je nedostatek empatie, přemíra sebestřednosti, s trochou hlouposti.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.