Nenávist po páteční Výměně: "Jste špíny!" psala Martina Petře s tím, že ji Luboš opravdu podváděl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nenávist po páteční Výměně: "Jste špíny!" psala Martina Petře s tím, že ji Luboš opravdu podváděl!

V pátek odvysílala televize Nova devátou epizodu premiérové řady úspěšné reality show Výměna manželek. Jak dopadl vztah záletnického Luboše a Petry? A co Tomáš, který si libuje v úklidu a jeho žena Martina?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

amplituda
08. 03. 2016 21:18

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

danny64
28. 10. 2013 01:42

Dnes jsem tedy kulila oci.souhlasim tady s vami Ze ti z Nachoda byli magori to se opravdu jen tak nevidi.ta pani zla oskliva poradne od pusy ale hlavne ze ma tetovani/ mlade rodince z ostravy preji at vse zvladnou a zapomenou.Musela to byt hrozna zkusenost

robin5
27. 10. 2013 14:37

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

barbers
27. 10. 2013 02:23

Tu Výměnu jsem viděla dnes. Strašně mě vytočil ten pedant Tomáš a jeho žena, jací to byli příšerní lidé, jak dovedli jen pomlouvat a házet na tu druhou mladou rodinu špínu. Přitom sama jsem si všimla, že navzdory tomu, že ten chorý Tomáš, který musel ustavičně uklízet, tak na záchodě, pod rohožkou je u okraje záchoda 2 cm. špína. Fuuuj, a takoví budou někoho pomlouvat? Přitom hodí podložku ze záchoda do pračky se společnými věcmi, oblečením malých děti. Fakt nechutná čuňata, když chtějí někoho kritizovat, tak ať si zametou u sebe. Co na tom, že tu mladou maminku Petru využili k uklízení dříví, ani rukavice ji ten Tomáš nedal. Přitom ta jeho žena si v paneláku válela šunky, byla nechutná, jak pořád pomlouvala. Měla by se podívat na sebe, jak byla líná, zlá a nepřející. Fakt hnus.

eremita
26. 10. 2013 22:33

Ten fanatik pořádku možná nebyl úchyl, jen obětí. Ta jeho tetovanina se v druhé rodině nepředřela, ale hlavně - stěžovat si neustále, jak ji otravují děti, obtěžuje péče o ně, jsou nezvladatelné, nevychované, je to jednodušší, než se jim věnovat. Mimochodem, vyjadřovat se takhle o batoleti s handicapem (o kterém věděla z manuálu), je nedostatek empatie, přemíra sebestřednosti, s trochou hlouposti.

meibes
26. 10. 2013 21:01

pro upřesnění : jak dlouho byla ta maminka v rodině kde se tolik uklízí ??? ..... předpokládám , že jako každé jiné maminky - 10 dní...Kde se tam pak vzal takový bordel, který údajně ta maminka nezvládala uklízet ?? ... ten se tam udělal za jeden , dva, nebo tři dny ??? Těžko - když jí ten fanatik peskoval od prvního dne ...On tam ten bordel prostě byl už předtím ( například silikon kolem záchodu byl řádně zašlej ) a oni potřebovali nějakou oběť aby jim tam uklidila... Autíčka, hrnečky a ostatní debiloviny byla jen zástěrka a skrytá úchylka .. A souhlasím, že pan Tomáš by se měl jít léčit , tohle už vypadalo chronicky ... kdyby tak dbal na svojí duševní hygienu jako dbal na svoje vystoupení - ulevilo by se mu ...

macek220364
26. 10. 2013 20:48

Milá Hillaarkoo, nikdo tady nevychvaluje Petru s chotěm, mají opravdu velké mezery, ale na druhou stranu znám opravdu pár takovýchto uklízecích bláznů, a věř mi, že tam jsou taky mezery, ale zase úplně jinde....prostě všeho s mírou, nic se nemá přehánět, leda, že jsi stejně ulítlá jako ten Tomáš!, a stojím si za tím, že Martina je velmi zanedbaná, a piersing a tetování ji zdobí velmi nelichotivě....

hillaarkaa
26. 10. 2013 12:02

Tak,táák,milé socky,jen si tu trusajdu a humusajdu Petru s chotěm pořádně vychvalte,ať vidí,jakou mají trus-podporu

3151958
26. 10. 2013 11:31

taky sem na straně těch mladejch,ta Martina a Tomáš to sou magoři a ta jejich dcerunka na přes dršku,takovej hajzlík ,ty děti jejich budou všichni z jejich chování přibržděný a ještě píše Petře ,že je špína,kravka a přitom když je tak čistotná že nedokáže ten svůj záchod udržet čistej,máme taky blbou vodu ale záchod musí být čistý,tak at se uklidní,Petře a Lubošovi fandím,

ivkanatka
26. 10. 2013 09:29

Žila jsem s takovým " úklidovým bláznem " 3 roky !!!!! Šííííílené !!!
Jen jednu věc pro vykreslení situace : čištění zásuvek uvnitř štětečkem. Ti lidé nežijí, ti jsou posedlí a nikdo k nim
nechce chodit na návštěvu, aby jim náhodou nedali hrneček jinak, než chtějí ! Měl to po matce, ta si dávala m.j. do kozaček na nohy igelity, aby je uvnitř nezničila !!!!! . Takže zdrhat, zdrhat, zdrhat před nimi !

mnpv
26. 10. 2013 09:57

To by mě zabilo a nebo možná jeho život se mnou. Skládat hračky podle barev může jenom magor bez jiných zájmů a bez fantazie. Vyprala bych ho z baráku, ještě by nakazil děti. Věci přece musí sloužit nám a ne my jim. Ach jo, svět je plný bláznů.

bibs_7
26. 10. 2013 16:18

S tým výrazom magor si to úplne vystihla, len tu nejde o to, zeby bol nagorom lebo nemá fantáziu a ziadne záujmy, tuná je výraz magor vyslovene doslovný. Ten chlap má psychiatrickú diagnózu, snád si ho teraz po tomto vysielaní konecne nejakí odborníci vsimnú a dajú nejakú dobru radu, na ktoré oddelenie cvokárne s týmito obsesívnymi poruchami patrí, ale terapírovaný by teda mal byt na kazdý pád! nicí ludí okolo seba, hlavne svoje deti. Najprv neradostné detstvo, a neskor zivot s neurotickými poruchami nadobudnutými výchovou, no to sú teda vyhliadky jak prase!

andorea
26. 10. 2013 14:12

Tak vyžadovat chlap čistění zásuvek, tak už je zakopán v rohu zahrady. Nebo já. Ovšem igelity v kozačkách je fakt luxus! Fuj, úplně jsem si představila ty spocené nohy.

nemocna
26. 10. 2013 07:25

Plně s vámi souhlasím Tomáš patří do blázince na psychiatrií se léčit to není normální chování je nemocný a chová se jako cvok, chudák jeho rodina, odnáší to všichni a Kristýna je už celá po něm snad tu nemoc nezdědila a je jen pod vlivem, nejvíc je mě líto malých dětí nemůžou si ani v klidu pohrát, mít roztáhnuté hračky přes den, stačí je přece uklidit na noc, ale né tak do řady a podle barev, velikostí, dětský pokojík má žít dětmi né vše jako na výstavě a že se děti ušpiní je přece normální, musí si všechno osahat, vyzkoušet, užít, co prožívají oni není dětství ale lampasácká vojna, to v druhé rodině si děti užívají dětství i když mají tátu proutníka a mámu špindíru, nebo spíš nechce přiznat že nechce vyhazovat tolik peněz za plínky a za ty peníze mít něco jiné, když mají málo peněz, já bych však pročůraný byt páchnoucí močí nesnesla, tak se děti na nočník neučí, kdyby byla čistotnější hlavně kolem dětí možná by ani Luboš nechodil často pryč za jinými, být v tom bytě mu určitě smrdí, ale měl by si uvědomit že má krásné zdravé děti tak by jim neměl rozvracet rodinu a postarat se o jejich výchovu zodpovídá za ní tak jako Petra

macek220364
26. 10. 2013 06:37

Jsem jednoznačně na straně toho mladšího páru, i když u nich není vše na 100 procent a mají se oba ještě mnoho učit, určitě jejich děti mají větší šanci s tím svobodomyslným chováním na spokojenější život. Ta zanedbaná a divná Martina na mne působila vysloveně špinavě, a ten její manžel s narovnanými autíčky a hrníčky by se měl jít léčit, to není chlap, ale bláznivá hysterka lačná po dokonalosti, zapomínající, že nikdo nejsme dokonalý

mnpv
26. 10. 2013 10:02

Ten chlap je magor, drobné hračky se shrnou večer do boxu na hračky a je uklizeno. Nakonec je to pokojík dětí, tak tam ten šílenec vůbec nemá co lozit. Vychová stejně postižené lidi jako je sám. Měl by okamžitě vyhledat odbornou pomoc, určitě není v pořádku.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.