Výměna manželek: "Jsi kretén!" vyslechl si despotický Rom v invalidním důchodu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Výměna manželek: "Jsi kretén!" vyslechl si despotický Rom v invalidním důchodu

Výměna manželek s despotou Emilem.
Výměna manželek s despotou Emilem. (TV Nova)

Na další díl Výměny manželek, který Nova odvysílá už v pátek večer, by se neměly dívat žádné ženy, které si myslí, že by ve vztahu měla panovat rovnoprávnost. Ústřední postavou je totiž Emil, prvotřídní despota razící názor, že žena má poslušně cupitat dva metry za svým mužem a poslouchat na slovo.

Martina (36) s Jiřím (40) a dvěma dětmi bydlí v bytě 3+1 v Děčíně a do Výměny šli na popud Martiny proto, aby se Jiří víc zapojil do domácích prací. „Nabízím manželovi docela velký komfort a přijde mu to už samozřejmé. Nechci, aby mě někdo plácal po zádech a říkal mi, jak jsem úžasná a jak mě miluje. Já to prostě chci cítit, ale necítím,“ vysvětluje Martina. Vzhledem k tomu, že Jiří pracuje v Praze, má Martina pocit, že tíha celé domácnosti leží na ní. „Spousta věcí, které bych očekávala, že bude řešit chlap, tak to řeším já sama. Chybí mi role ženy, kterou někdo opečovává,“ dodává Martina. Jiří v tom má jasno. „Já bych si nejradši žádnou změnu nepředstavoval, mně to takhle vyhovuje.“

Video se připravuje ...


Druhou rodinu tvoří Lucie (26), Emil (39) a jejich dvě děti. Obývají dva pokoje v podkroví a prostor, který nazývají kuřárnou. Lucie se vyučila zahradnicí, ale otěhotněla už tři měsíce po seznámení s Emilem. Ten je povoláním zedník, ale s úrazem nohy je už tři čtvrtě roku doma. Přestože mají oba dostatek času (Lucie je nezaměstnaná), Jiří s berlemi moc práce nezastane a největším svárem bývá péče o domácnost. „Musím Lucce připomínat její povinnosti a hlavně úklid,“ říká Emil. Co by tedy Lucie chtěla zjistit během následujících 10 dní? „Já Emila miluju, ale nevím třeba, jestli miluje Emil mě.“ Emil v tom má jasno. „Je úplně zbytečné ti to říkat, to přece musíš za těch šest let cítit, a jestli to necítíš, tak si zajdi k doktorovi.

U Jiřího klid, u Emila peklo

Martina po seznámení s novým manželem prozradila, že jeho povahu odhadla podle manuálu správně. „Je to takový despota, prvních pět dnů asi budu přiskříplá, ale pak to přijde,“ usmívala se. Jenže realita byla mnohem horší. První konflikt nastal, když Martina a Emil dávali dohromady nákupní seznam. „Emile, na co čtyři kila mletého masa a dvě plata vajec?“ nechápala Martina. A Emil ji za to, že si dovolila odporovat, seřval jako malou holku.

Když pak přišel týden Martiny, přišel konflikt. Emilovi se nelíbilo, co všechno Martina chtěla změnit a došlo opět na hádku. Martina už napětí a jeho hádky nevydržela a na jeho adresu řekla, že je kretén.

Video se připravuje ...


To Jiří se marně snažil trochu pozvednout nulové sebevědomí Lucie. Dokonce ji poňoukal, aby se víc zajímala o módu. „Ty se nechceš manželovi líbit? Chtělo by to možná trochu ženskosti,“ řekl jí. Jenže Lucie mu situaci vysvětlila. „Neřeším to, umyju se, učešu se a vezmu si triko a tepláky. Jednou jsme měli někam jít, tak jsem si pro něj udělala stíny, aby byla změna. On se mi ale smál, že vypadám jak maškara, že jsem jak z cirkusu.“

Už asi tušíte, jak probíhalo 8 očí, kdy si všichni měli vyříkat to dobré i to zlé. „Vůbec se ti nedivím, že nemáš žádné sebevědomí. Kdybych tam měla zůstat, tak tam zemřu nebo se uchlastám. Emil neumí vůbec vyslechnout názor od ženské,“ řekla Martina Lucii, a to byl jen začátek…

Video se připravuje ...




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.