VyVolené Pavlíně falešná hra zlomila vaz: Bez Mirky a protekce se mění v uplakaný stín | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

VyVolené Pavlíně falešná hra zlomila vaz: Bez Mirky a protekce se mění v uplakaný stín

Konec spiknutí ve Vile - Pavlína se bez Mirky zhroutila.
Konec spiknutí ve Vile - Pavlína se bez Mirky zhroutila. (Foto: Tv Prima)

Ve chvíli, kdy zadlužený Thomas vyzval do Duelu mužnější polovinu lesbického páru Mirku, jde to s Pavlínou (28) pěkně z kopce. Nejenže svou partnerku před rozhodujícím zápasem nepodpořila, ale ještě jí psychicky stáhla ke dnu. To, co od té chvíle předvádí, připomíná truchlohru Romeo a Julie.

Dost mimo mísu byly již neobjektivní pozitivní komentáře na webu VyVolených, které vynášely podezřelé duo lesbiček neustále do nebes. Jaká že je ta Mirka krásná a chytrá, Pavlína zase jaký má šmrnc. Jenže to je minulostí. Pravděpodobně zfalšovaná účast milenek v soutěži dopadla jako kosa na kámen. Předpokládaný scénář, který měl jednu z dvojice dovést k výhře se zhroutil. Teď je na řadě ona.



Výstup ve Vile po Duelu připomínal scénu, kdy se dozvíte o smrti nejbližsích. Pavlína, která byla od začátku soutěže dost sebevědomá je nyní jen ubrečenou schránkou, která čeká na ránu z milosti. Budiž jí tedy uštědřena. Už proto, že její účast v soutěži "smrdí". Existují totiž teorie, že pravděpodobná výhra jedné ze dvou propojených hráček se měla nakonec rozdělit s někým ze zákulisí, kdo dal celou blamáž dohromady. Fuj!



Přečtěte si
mirkazam
2. 10. 2013 • 12:47

Jenom se po sobě plazily a olizovaly se. Ať si to předvádí doma.Vypadají jako dva chlapi.

barbers
29. 9. 2013 • 20:02

Jestli bulvární deník má důkazy, že účast holek Pavlíny a Mirky je protekce, tak by to měl oznámit Radě pro rozhlasové a televizní vysílání na podatelnu, aby to tam prošetřili, nebo rovnou na Polici ČR. Takto se deník vystavuje tomu, že pomluva je trestná? Zřejmě bulvár Aha si je natolik jistý, že má pravdu, takže může o tom psát jako o hotové věci

pavucinka
29. 9. 2013 • 17:08

Ty myslíš,že podnikatelka nebo podnikatel není dosti často primitivní ? Vždyť podniakt taedy začalo všechno možné. S požehnáním a tolerancí Klause to šlo, protože byl zájem zbudovat třídu sponzorů. Původ peněz se teedy neřešil, byly výhodné úvěry a i zákony jim šly na ruku. Doufejme, že nová doba bude přát slušným podnikatelům, kteří něco i umí nejen spát do vlastních kapes, a vytvoří pracovní místa.

pavucinka
29. 9. 2013 • 17:03

Ten Thomas působí jednoduše, ale vybral nejlépe jak mohl. Tu druhou byměli vypalcovat z milsoti, ať jde za svou láskou. Z toho má jeden depresi,,To je výběr,mladí , zvrhlí a nakonec nemocní. Samozřejmě,že Prima je zkorumpovaná a především svými sponzory. Dívejte se kdo to je, nebo raději a ještě lépe: Na reklamy vypínejte TV, nebo přepněte jinam.

jity
29. 9. 2013 • 10:27

Ona má tu postavu hlavně nějakou neforemnou. Takové postavy mají ženské v důchodu a ještě ne všechny. Mluvila tam o rozvodu, chudák holka na to koukala, jaká asi jednou bude, když vyrůstá s takovou mámou, nebo spíše macechou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.