Nakažený Thomas v bolestech oplakává Zdenčiny silikony: Ta na něho nadává! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nakažený Thomas v bolestech oplakává Zdenčiny silikony: Ta na něho nadává!

Pásový opar je silně nakažlivý, Zdeňka Thomase nechápe.
Pásový opar je silně nakažlivý, Zdeňka Thomase nechápe. (Foto: TV Prima, koláž Aha!-online)

To je ale dojemné! Zatímco VyVolený buldoček Castello alias Hradil trpí neskutečnou bolestí kvůli nepěknému pásovému oparu, jeho vytoužená Zdeňka ho na sociální síti nešetří. Zdá se jí divné, že jí oplakává ve Vile, jako by odešla na onen svět. Ostatní soutěžící zatím šílí a dezinfikují všechno kolem.


Thomasovým scénám porozumí, až se o něm něco více dozví. Svalouš trpí pocitem, že je na světě sám jako kůl v plotě. Venku po něm jdou věřitelé, exekutoři, romská rodina bývalé přítelkyně Sabiny, jíž ublížil. Nemá ani vindru a ještě má pocit, že Zdeňku ztratil navždy, když má venku náhradníka Pavla. A k tomu ten příšerně bolestivý a mokvající opar...

Zdeňka, která si užívá návratu do života se příležitostně dívá na internetové přenosy z Vily a nechápe, když jí Thomas staví hrobeček nebo pláče a líbá její fotografii. "Dalším bláznem prohlašuji Thomase, jelikož opět drží moji fotku. Prosím, vysvětlete mu, že žiju. Já na to koukám, jako spadlá z višně," podivuje se silikonová princezna.



Autor:  moc

Přečtěte si
bobosa
1. 10. 2013 • 19:52

Ty jsi vážně píí...ča... přál bych ti jej mít mezi haksnama aby tě přešel humor... Jen pro informaci Ak sa objavia komplikácie na centrálnom nervovom systéme, čiže na mozgu a mieche, s pozdĺžnou alebo priečnou léziou, prebieha ochorenie väčšinou smrteľne. viz http://primar.sme.sk/c/4117255/pasovy-opar-herpes-zoster.html ted machruj

jity
1. 10. 2013 • 10:46

Ale já mám raději tebe miláčku.

jity
1. 10. 2013 • 10:27

Už máš uklizeno v Liedlu? Koupilas mi tam něco na mls?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.