Podmínka Vyvoleného Pepy: Chtěl udělat radost kamarádovi, tak šel krást! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Podmínka Vyvoleného Pepy: Chtěl udělat radost kamarádovi, tak šel krást!

Pepa kápnul božskou, proč dostal podmínečný trest.
Pepa kápnul božskou, proč dostal podmínečný trest. (Foto: TV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Obdivovatel počůrané Nikol, jednatřicetiletý Pepa nás konečně šokoval! Ne svým šarmem nebo pověstným humorem, ale důvodem svého podmínečného trestu. Ještě před nástupem do Vily informoval o tom, že je nezaměstnaný. A to především proto, že má v rejstříku škraloup.

"Jsem v podmínce na dva roky, už mi zbývá asi jeden rok," připustil Vyvolený buran. Pepovi reálně pořád hrozí vězení za nedotažený zločin, kterého se dopustil. A co bylo příčinou jeho neuváženého chování? Jako komplic galérky rozhodně nepůsobí. Jeho vysvětlení celé patálie ale též působí nepřesvedčivě.

"Přelezl jsem plot v Rokycanech, kde je fabrika s vojenskými vysílačkami. Chtěl jsem udělat kamarádovi radost originálním dárkem, jenže se tam najednou objevil hlídač se psem a bylo po srandě," prozradil na sebe výtečník. Soud skutek klasifikoval jako úmyslný trestný čin a tak musí lamač ženských srdcí za své činy pykat!





Autor:  moc,Martin Polák

Přečtěte si
illis
2. 10. 2013 • 19:20

Tu pohádku mu skutečně uvěřili , od kdy se dělá kamarádům radost tím, že se leze do fabriky s vojenskými vysílačkami. "Chtěl jsem udělat kamarádovi radost originálním dárkem, jenže se tam najednou objevil hlídač se psem a bylo po srandě," prozradil na sebe výtečník. Čekal tam snad Lucii Bílou? Blbější výmluva by mne nenapadla. O tom, že je fakt pako svědčí i to, jak se předvádí ve vile .

filuska77
1. 10. 2013 • 10:21

Podle toho co tam dostrkávají za vypatlance, mám pocit že do soutěže snad nikdo nechtěl. Kdyby tam doslovně bylo stádo volů, tak by bylo na co se dívat. Zlatý Vlado, netrestaný a aspoň trochu baví. Tady ti špindíry, no to je hnus i přes sklo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.