Kam zmizel Jaroslav Dušek? Zkoumá božský princip a propaguje léčivé koberečky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kam zmizel Jaroslav Dušek? Zkoumá božský princip a propaguje léčivé koberečky!

Jaroslav Dušek se uchýlil k alternativnými stylu života.
Jaroslav Dušek se uchýlil k alternativnými stylu života. (Pro Aha! - GRUND, koláž Ahaonline.cz)

Patřil mezi nejoblíbenější české herce a pak docela náhle všem zmizel z očí. Seriály, filmy… Nikde ho teď už neuvidíte. Jaroslav Dušek (52) odsunul herectví do pozadí a začal se věnovat alternativnímu způsobu života, včetně extrémních jevů jako je chození po žhavých uhlících nebo dlouhodobé půsty. Po dlouhé době se teď na veřejnosti objevil, a to proto, aby propagoval koberce se vzory léčivých mandal.

Jaroslav Dušek je svobodný člověk a tak mu nemůže mít nikdo za zlé, že se jeho život posunul někam jinam a dnes už vidí jiné cíle, než poskakování před kamerou. Pro fanoušky divadla a filmu je to trochu škoda. Patří mezi nejvýraznější současné herecké talenty. Jenže on smysl života už vidí jinde. Své tělo a mysl odevzdal přírodě a věří, že nepotřebuje žádné civilizační vymoženosti včetně lékařské péče.

Dušek nicméně náboženství jako takové odmítá s tím, že mu to příliš připomíná vojenský systém. Vše je podle něj propojeno v Galaxii. Staří Mayové a Aztékové prý s tímto božským principem propojení byli, dnešní lidstvo tuto schopnost jaksi ztratilo. „Moderní doba z nás dělá roboty a my umíráme. Proto jsme víc a víc nemocní. Populace je prolezlá všelijakými nemocemi, všichni žerou léky, všechno je prochemizované,“ řekl například pro web Nové bohatství.

Sám žije alternativním způsobem života, a tak není ani tak moc divné, že se objevil na představení koberců se vzory léčivých mandal, barevných magických a harmonizujících obrazců. Nutno dodat, že herec Jaroslav Dušek na pohled zestárnul a výrazně zhubl. Přesto z něj při slavnostním zahájení výstavy koberců vyzařoval pozoruhodný klid a spokojenost. Možná, že ve svém zkoumání spojení s Galaxií opravdu našel smysl.



Autor:  ph

Přečtěte si
axana
4. 6. 2013 • 13:44

Něco mi to připomíná. Jeden známej tolik chlastal, že pak měl nutkání chodit tancovat v noci s vílami na palouk do lesa. Tedy aspoň on je prý fakt viděl. No skončil pod mostem po exekuci (přestal chodit do práce) a nakonec na psychiatrii v léčebně. Podle doktorů má prý do konce života vystaráno ....

defakto
4. 6. 2013 • 09:47

Ještě nedávno se učil levitovat !Tak bud dosáhne osvícení , nebo pobytu na psychiatrii !

hchkr
4. 6. 2013 • 09:34

Škoda, že už nehraje, působil moc příjemně. Ted asi žije nějakým jiným způsobem života, třeba je nemocný, vypadá na to, ale asi se z toho už nedostane, je t o škoda.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.