Dušek neví, kde bydlí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Dušek neví, kde bydlí!

Jaroslavu Duškovi a dalším obyvatelům se nelíbí nová stavba. Podle nich Černošice hyzdí.
Jaroslavu Duškovi a dalším obyvatelům se nelíbí nová stavba. Podle nich Černošice hyzdí. (Aha! – Martin Přibyl)

ČERNOŠICE – Herec Jaroslav Dušek (46), známý z filmů Pelíšky či Pupendo, se pustil do boje s českým úřednickým absurdistánem! Trnem v oku mu je totiž nová výšková budova, která se staví v Černošicích, kde herec žije, a která už dávno přesáhla rozměry původně odsouhlaseného plánu!

Herec Jaroslav Dušek (46), známý z filmů Pelíšky či Pupendo, se pustil do boje s českým úřednickým absurdistánem! Trnem v oku mu je totiž nová výšková budova, která se staví v Černošicích, kde herec žije, a která už dávno přesáhla rozměry původně odsouhlaseného plánu!

„Doteď jste za domky mohli vidět linii horizontu. Teď už ale nevíte, kde jste. Pocitově. Tohle už nejsou Černošice,“ rozčiluje se Dušek před vysokým skleněným monstrem, narušujícím poetiku malého města. Kuriózní na celé věci je ale hlavně fakt, že přerostlý dům nechal v Černošicích postavit starosta sousedních Dobřichovic Michael Pánek! A ten má pro budovu, která místo plánovaných třinácti metrů je o jedno celé patro a čtyři metry vyšší, vskutku originální vysvětlení. Nemohl přerušit lití betonu!

„Měl jsem tam jeřáb, který musel být do dvou dnů pryč. Tak se mě zeptali, jestli tam to patro navíc chci, a já řekl, že ano, mám všechny souhlasy, udělejte to a povolí se to v průběhu stavby,“ vysvětlil Pánek v magazínu Reportéři ČT. „Najednou si říkáte, že z nás dělají osly,“ neubránil se povzdychnutí Dušek, který už zjistil další nesrovnalosti v souvislosti se stavbou a svou válku jen tak vzdát nehodlá. Bude se bourat?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.