VILMA CIBULKOVÁ - Zmenšená ňadra! Silikony se utrhly? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

VILMA CIBULKOVÁ - Zmenšená ňadra! Silikony se utrhly?

Vilma Cibulková ve filmu Pupendo...
Vilma Cibulková ve filmu Pupendo... (: Archiv)

PRAHA – Kde že loňské sněhy jsou! Herečka Vilma Cibulková (44), která před pár lety vstoupila do povědomí českých mužů nahou scénou v komedii Pupendo, kde vystavila na odiv své mohutné kulaté poprsí číslo tři, se vrátila ke své přírodní velikosti! Její ňadra totiž byla dílem šikovného plastického chirurga, který se teď postaral o odebrání prsních implantátů. A muži pláčí! Vilmo, proč?

Cibulková podstoupila plastickou operaci prsou asi před čtyřmi lety, kdy začínala žít se svým druhým manželem Miroslavem Etzlerem. V té době natočila i film Pupendo, kde svá nová ňadra ukázala milionům návštěvníků kin. Dnes už se ale opět objevuje s hrudníkem, jehož velikost se zmenšila do svého přírodního stavu. Sama Vilma o tom mlčí, všichni si však kladou otázku: Proč?

„Implantáty nejsou na doživotí, mají určenou životnost mezi sedmi a patnácti lety,“ vysvětlil deníku Aha! Andrej Sukop, odborník z kliniky plastické chirurgie LaserPlastic. Ten popsal možné důvody, proč se ženy nových prsou zbavují i před vypršením této životnosti. „Kolem každého cizího materiálu nebo tělesa v těle se obaluje vazivo, říká se tomu vazivové pouzdro neboli kapsula. U půl až dvou procent pacientek může být tak výrazné, že začne deformovat ňadro,“ říká Sukop. Dalším důvodem může být i to, že pacientka se prostě neztotožní s novým tvarem svých prsou. Cibulková navíc často leze se svým manželem po skalách, a tak jí možná velká prsa vadila i při této činnosti.

„Dráždivost Vilmy není v jejích prsou, ale v hlavě. Proto bude sexy i nad hrobem,“ hodnotí změnu hereččini kolegové. Přitažlivost a vnady Vilmy se otestovaly i při natáčení nového seriálu televize Nova Příběhy žen, kde jí sekundoval Jiří Bartoška. Ten se totiž se svými kolegy v případě jejího sexapealu rozhodně shoduje!

27.9.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.