Přiznání Duška z Pelíšků: Šmíroval nemocné lidi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Přiznání Duška z Pelíšků: Šmíroval nemocné lidi!

Jaroslav Dušek jako psychicky labilní otec v krimisérii od HBO Pustina.
Jaroslav Dušek jako psychicky labilní otec v krimisérii od HBO Pustina. (Aha! - Karel Kopáč, Profimedia.cz)

Jaroslav Dušek (55) je známý svými neustálými experimenty. Řada lidí ho z tohoto důvodu má tak trochu za cvoka. A napůl blázna si Dušek nyní zahrál i v krimiseriálu Pustina.

„Chvilkami má pocit, že je normální, ale pak zase chvilku není. Má okamžiky, kdy neví, co přesně dělá, a tudíž nemůže s jistotou něco vyvrátit nebo potvrdit,“ popsal svou postavu Dušek pro Sedmičku. V Pustině hraje otce, který je zadržen jako podezřelý z vraždy své dcery.

Ačkoliv má Dušek každou chvíli nějaký výstřelek (herec byl například tři roky vegetariánem, poté zase tři roky nepil alkohol, nyní chodí bos a v zimě plave v řece), navenek ale působí jako spokojený člověk. Jak se na roli rozpolcené osobnosti připravoval? „Několik takových lidí jsem potkal. Ono je to teď hodně diskutované téma. Znám pár lidí, kteří trpí maniodepresivními stavy, kdy nemůžou vstát tři měsíce z postele, pak během týdne všechno vyřídí, vypadá to, že jsou v pohodě, a pak je to zase skosí. Tak tihle kamarádi mi byli částečně předobrazem,“ svěřil se herec.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.