Bočanová pořídila malé dcerce bojové plemeno psa! Nebojí se? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bočanová pořídila malé dcerce bojové plemeno psa! Nebojí se?

Nový pejsek Mahuleny Bočanové se jmenuje Umberto.
Nový pejsek Mahuleny Bočanové se jmenuje Umberto. (ROGZ )

Osmitýdenní Umberto Bočan, nový psí kamarád herečky Mahuleny Bočanové (46) vyrazil se svoji paničkou na nákupy. Minulý týden přibyl do rodiny a potřeboval přece plno věcí. Ano, i pelíšek... A že bude velkou osobností, ukázal anglický bulteriér Umberto hned mezi regály.

Nenechal si do ničeho mluvit s předvedl se jako velice zdatný obchodník. Po prodejně vesele pobíhal a co se mu líbilo, donesl si k pokladně. Ač kluk, choval se jako ženská při nákupní horečce. A nakonec po něm Mahulena bez mrknutí oka vytřela pár loužiček, které malý nezbeda v návalu radosti udělal.

„Kvalitní a pohodlný pelíšek jsem tu sice vybrala, ale jak to dopadne, je předem jasné. Do týdne spí s námi v posteli,“ smála se Mahulena, pro kterou je Umberto není prvním bulteriérem, proto ví, že nemusí mít strach o svou dcerku Marinu (11). „Marínka je od narození zvyklá na pejsky.

Vždycky jsme je měli, tohle už je náš třetí bulteriér. Navíc bulíci jsou k dětem ideální, milují je. V Anglii je mají skoro v každé školce,“ nemůže si Bočanová obávané bojové plemeno vynachválit.




Přečtěte si
zuzipe
1. 5. 2013 • 14:24

To si zase někdo plete bulteriera s pitbulem. Bulterier je mazel, který miluje děti a člověku neublíží, jenom nemá rád ostatní psy. Redaktoři bez znalostí zbytečně dělají paniku - nebo možná záměrně, když není zrovna o čem lepším psát.

bobosa
1. 5. 2013 • 12:18

At jí Bočanka pořídí hlavně novou hlavu,,,,nebude to trvat dlouho a ten pes jí tu její odkousne..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.