Lenka Hornová (40) Je těhotná, ale... Lékaři mají strach | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Lenka Hornová (40) Je těhotná, ale... Lékaři mají strach

Lenka Hornová
Lenka Hornová (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Lenka Hornová (40) rozšířila další řadu těhulek! Moderátorka a dnes už především scénáristka, která je matkou šestnáctiletého syna Michala, je ve čtvrtém měsíci těhotenství. „V říjnu jsme odjeli s přítelem na dovolenou do Egypta a brzy po návratu mi přestaly chutnat cigarety. Když mi test potvrdil, že jsem těhotná, byl to pro mě šok.

Klidnější budu až po všech genetických testech a vyšetření plodové vody,“ uvedla Hornová. Právě testy jsou noční můrou u starších matek, jejichž těhotenství bývají většinou hodně riziková. Navíc Hornová si nechala před lety zmenšit prsa. Bude moci bez problémů kojit?

„V tomto věku jsou u matek predispozice k určitým nemocem, ovšem záleží také na tom, zda před těhotenstvím netrpěly nějakými onemocněními a jaký je jejich zdravotní stav během těhotenství,“ říká sexuolog MUDr. Radim Uzel. „Že si někdo nechá zmenšit prsa, tak to na kojení žádný vliv nemá. Tedy v případě, pokud jí celý zákrok dobře provedli,“ dodává.

Lenka Hornová už ani vzhledem ke svému věku nedoufala, že by se jí někdy podařilo otěhotnět. Ovšem když se dozvěděla, že je její těhotenský test pozitivní, tak zprávu před přítelem Liborem Kodadou (42) a nejbližším okolím úspěšně tajila. Tedy až do Vánoc, kdy se rozhodla, že ho obdaruje skutečně kuriózním dárkem. Fotkou z ultrazvuku! „Stejně jsou všichni chlapi legrační. Přestala jsem kouřit, pít, přibrala patnáct kilo, a jemu nic nedošlo,“ řekla MF Dnes Hornová, která by si nejraději přála holčičku. Pokud se jí narodí chlapeček, nevadí: „Hlavně že to bude zdravé,“ dodala bývalá šéfka a moderátorka »nováckého« pořadu Prásk!

Snad se jí vyhnou obtíže, kterými si musela přímo na Silvestra projít herečka Marcela Kyselová. Čtyřicetiletou herečku, která se nechala uměle oplodnit, doprovázelo během předčasného porodu silné krvácení a porod přišel o víc jak měsíc dříve. Výsledek ovšem stál za to: Má krásná dvojčata.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.