Vévodkyně Kate prozradila tajemství: Bude to holka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vévodkyně Kate prozradila tajemství: Bude to holka!

William a Kate
William a Kate (Reuters)

Až dosud pohlaví dítěte úspěšně tajila, ale v úterý jí ujelo, že to bude dcera! Vévodkyně Kate (31), manželka britského prince Williama (30), totiž během návštěvy města Grimsby dostala plyšového medvídka a při jeho přebírání se to stalo. „Dám ho d....,“ zarazila se Kate na konci věty. „...tedy miminku,“ dodala rychle. Ale tajemství už bylo venku - D... nemůže značit nic jiného než Dcera! A možná Diana!

Kate je v pátém měsíci a v Grimsby byla navštívit místní hospic. Před budovou čekaly asi dva tisíce lidí, mezi nimi Diana Burtonová (41), která vévodkyni přinesla jako dárek plyšového medvídka. Kate plyšáka s radostí přijala a tak ji to dojalo, že na chvíli zapomněla na opatrnost a podřekla se! Slyšela to i vedle stojící Sandra Cooková (67). „Chtěla jste říct pro dcerušku, že?“ zeptala se Sandra Kate, ale vévodkyně se jen usmála a řekla, že to neprozradí.

Na náladě to nastávající matce rozhodně neubralo. Když se jí další žena zeptala, zda už miminko hodně kope, souhlasně přikývla. „To ano, celkem dost,“ řekla Kate.

V hospici jí pak pacientka Claire Moss-Smithová (86) pověděla, že už by ji chtěla vidět s Williamem vládnout. „To může být až za hodně dlouho...,“ pousmála se Kate.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.