Těhotná Ester Janečková (40): Strach o miminko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Těhotná Ester Janečková (40): Strach o miminko!

Ester Janečková
Ester Janečková (Aha! – Martin Pekárek)

Věčně usměvavá moderátorka Pošty pro tebe Ester Janečková (40) čeká s manželem, chirurgem Zdeňkem Janečkem, čtvrtého potomka! Ester, která je v pátém měsíci, však přiznala, že těhotenství zpočátku rozhodně nebylo růžové.

„O svém věku jsem samozřejmě přemýšlela. Bála jsem se, aby geneticky bylo vše v pořádku. Ale tak nějak jsem věřila, že vše v pořádku bude, a stále v to věřím,“ svěřila se Janečková Aha! s obavami o zdraví děťátka. Podle ultrazvuku je naštěstí vše v naprostém pořádku, takže by nic nemělo bránit tomu, aby už tak početná rodina na jaře přivítala dalšího člena.


„Už když jsme se s manželem brali, říkala jsem, že bych klidně chtěla čtyři děti. Ale protože jsem začala pracovat, tak se to stále odkládalo. Teď už byl vzhledem k mému věku nejvyšší čas. V dnešní době se vše posouvá, přesto jsem čtyřicítku brala jako hraniční věk,“ svěřila se Ester, která už vychovává Krištofa (16), Cyrila (13) a Sáru (1,5).

Právě Sára, kterou Ester stále kojí, moderátorku k dalšímu miminku »popostrčila«. Na Sáře si Ester ověřila, že po fyzické stránce vše zvládne bez problémů. Nastávající maminka už dokonce zná i pohlaví miminka, prozradit ho ale nechce. „Už víme, co to bude, ale je to naše tajemství.“



Autor:  pet

Přečtěte si
solochov
22. 12. 2012 • 19:30

Co se týče pošty, Kataríně ze slovenské verze nesahá ani po kotníky. Koulí očima, neupřímně se usmívá, mnohdy se chová až necitlivě, nechává lidi pořádně vydusit. Schází ji cit a empatie, to nezahraje ani dobrá herečka.

solochov
22. 12. 2012 • 19:27

Je to jakási móda, rodit děti po čtyřicítce. Tyhle ženy si ale neuvědomují, kolik jim bude, když jejich dítě vyjde školu, bude v pubertě, zda budou mít ještě schopnosti je řádně vychovat, zda budou ještě čilé a zdravé atd. atd. atd. Rozhodně nebudou na stejné úrovni jako matky jejich spolužáků, třeba až o 20 let mladší. Nepřipadá mi to rozumné, zvláště když už jde o dítě čtvrté.

winterfreshka
21. 12. 2012 • 08:32

Čekat potomka se svým manželem???!Někdo se třeba tahá se ženatým a odtáhne ho od rodiny,tak jako jedna dáma z tohoto plátku,o které se tu nedozvíme

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.