Dolinová ve VIP PROSTŘENU: Andrlovou a spol. zfetovala konopím! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dolinová ve VIP PROSTŘENU: Andrlovou a spol. zfetovala konopím! +VIDEO

Míša Dolinová v kuchyni
Míša Dolinová v kuchyni (TV Prima)

Bývalá rosnička Michaela Dolinová (48) své herecké hosty Ivanu Andrlovou (51), Yvettu Blanarovičovou (48) a Oldřicha Navrátila (59) v pořadu VIP Prostřeno! šokovala nejen hudebním terorem, kdy je nutila zpívat, jinak nedostanou najíst.

Jako častou surovinu svého šestichodového menu totiž používala konopné semínko. A z rostliny, která z něj vyroste, vzniká tolik oblíbená lehká droga marihuana! Ke konci večera se proto čtveřice jedlíků smála, až se za břicho popadala!

Míšu vaření nudí, tak u něj vymýšlí jinou zábavu. Plánuje, že soupeře nasytí předkrmy, aby už druhý chod příliš nevnímali, což se jí podaří díky konopným semínkům! Posype jimi své chlebíčky a nápoj z nich překvapeným hostům nabídne jako aperitiv s názvem »Proč bychom se netěšili«.

A radost bude opravdu veliká! „Je to báječné a prý i zdravé,“ usmívá se Dolinová, která neporušila žádný zákon. Z konopného semínka se vařit může. „Udělalas taky koláčky?“ ptala se zaskočená Yvetta. „Ty to dáváš všude, proto jsi tak vysmátá!“ vtipkovala herečka, která se zanedlouho se svými spolustrávníky také smála od ucha k uchu a bylo jim náramně!

„Semínko má úspěch,“ radovala se Dolinová, jejíž hosté si nakonec ještě přidávali! Věčně pozitivní Míša si ale pro ně nepřipravila »pouze« marihuanové opojení, zabrousila i do afrodiziakálních vod a uvařila  zázvorovou omáčku »Oranžový expres«. Zda omamná dobrota zafunguje stejně jako »marihuana« a zábava se poněkud zvrhne, uvidíte již dnes večer od 20 hodin na Primě!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
herecka
24. 7. 2012 • 22:32

Dolinová je čím dál horší. Chudák dědoušek soudce, ten se asi tluče do hlavy, co si to nastěhoval domů....

herecka
24. 7. 2012 • 22:32

A MÍT CHCÍPLÉHO KŘEČKA V MRAZÁKU MEZI POTRAVINAMI PRO DĚTI , TO DOKÁŽE JEN PRASE !!!!

solochov
24. 7. 2012 • 22:30

Dolinová si začíná hrát na diblíka, byla skutečně trapná. Její chování, oblečení... Navíc ty blafy, ke kterým si museli hosté zpívat... Prostě trapas.

aja10
24. 7. 2012 • 15:26

Bylo to s Dolinovou včerá hooooodně trapný !!!Uvidíme dnes jak se předvede Andrlová

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.