Hlas vystřídá První rytíř kvůli hokeji! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hlas vystřídá První rytíř kvůli hokeji!

Hlas Česko Slovenska bude až v pondělí.
Hlas Česko Slovenska bude až v pondělí. (TV Nova)

Protože naši hokejisté, stejně jako Slováci postoupili do boje o medaile, televize Nova se rozhodla vyjít vstříc všem, kdo fandí jak Hlasu, tak i hokeji a nedělní přímý přenos posunula na pondělí, kdy se zároveň bude hned po pěvecké části vyřazovat! A z kola ven půjdou rovnou čtyři soutěžící.

 Místo nedělního přenosu Hlasu Česko Slovenska bude TV Nova vysílat historický velkofilm První rytíř. Fanoušci Hlasu se tak budou moci těšit na zbývající finalisty z týmu Dary Rolins, Rytmuse, Pepy Vojtka a Michala Davida v pondělí večer. A hned, jakmile skončí první část přenosu, bude následovat vyřazování, kdy opustí soutěž hned čtyři lidé. Každý z týmů přijde o jednoho člena. Kdo to bude, je na vás.

Na pondělní večerní program se mohou diváci těšit o týden později, fanoušci seriálu Kriminálka Anděl si závěrečný díl třetí řady s názvem Pasťák vychutnají v pondělí 28. května 2012 v obvyklém čase od 20 hodin.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.