Iveta Bartošová: Hysterický záchvat v obchodě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Iveta Bartošová: Hysterický záchvat v obchodě!

Během zkoušek oblečení se zpěvačka několikrát převlékla. Kupodivu preferovala spíše punkový styl. Úzké tričko ale zdůrazňovalo její vypouklé břicho.
Během zkoušek oblečení se zpěvačka několikrát převlékla. Kupodivu preferovala spíše punkový styl. Úzké tričko ale zdůrazňovalo její vypouklé břicho. (Aha! – Marek Pátek)

Zpěvačka Iveta Bartošová (45) vyrazila s milencem Josefem Rychtářem (53) do obchodního centra pro novou garderobu. Bylo na ní ale vidět, že stále není ve formě, připomínala nešťastný uzlíček nervů. Se svým ochráncem se v jednu chvíli dokonce porafala! Že by od něj chytala neurvalecké manýry?!

Bartošová působila zmateně, neupraveně, přišla bez makeupu, sluneční brýle ani na chvilku nesundala z očí. A v jednu chvíli se dokonce rozbrečela! Do obchodu se sportovním oblečením si totiž přizvala televizní štáb, ale když měla odpovídat na kameru, přišla na ni »lítostivá« a uronila pár slz…

Můžou za její labilitu prášky a alkohol? „Už nevím, jak mám říct, že Iveta nepije! Je jen prostě křehká bytost!“ rozčiloval se její partner Josef Rychtář (53). Sám si přitom z Bartošové při zkoušení různých oblečků neustále utahoval.

A v jednu chvíli na ni zařval: „A teď si oblíkni svatební šaty!“ Na což zpěvačka reagovala dost překvapivě: „H**no!“ Přitom je veřejným tajemstvím, že by s Rychtářem, který se nedávno po 28 letech rozvedl s manželkou Darinou, šla k oltáři mileráda...

Bartošová se v obchodě zdržela skoro dvě hodiny a nakonec si odnášela deset tašek s oblečením v hodnotě 22 tisíc korun.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Poslední novinky o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.



Přečtěte si
perla99
7. 4. 2012 • 11:54

V tom tristním pořadu na Barrandově blekotala, jak ji novináři pronásledují na každém kroku, ajk si neví tady, co stím...........a na nákup si je pozve? Chudinka , dobře jí tak.

zadnice
7. 4. 2012 • 10:31

Samý dluh, ale hadry za 22.000,- si koupí. Exekutoři připravte se. Jinak skončit nemůže. Kdo jí za nic neustále bude darovat peníze?

ochman
7. 4. 2012 • 00:34

Synové Rychtáře se teď cítí jako celebrity,protože jejich otec podvedl maminku s Ivetou Bartošovou a to se hned tak někomu nepoštěstí !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.