Rychtářova exmanželka Darina: Chtěla spáchat sebevraždu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rychtářova exmanželka Darina: Chtěla spáchat sebevraždu!

Zbídačená manželka milence Ivety Bartošové po útoku rychtáře
Zbídačená manželka milence Ivety Bartošové po útoku rychtáře (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

Dnes už bývala manželka milence Ivety Bartošové (45) Josefa Rychtáře (53) nejspíš neunesla jejich rozvod a zkolabovala. Darina pomýšlela na sebevraždu...

V jejich vile v Říčanech opět zasahovala sanitka kvůli špatnému psychickému stavu Dariny. „Zkolabovala. Volali jsme záchranku, měla totiž vysoký krevní tlak. A nejen to. Řekla mi, že se zabije,“ prozradil Blesku Rychtář.

Darina byla ošetřena v nemocnici a málem skončila v bláznici. „Když jsem jim řekl o výhrůžkách se zabitím, tak ji chtěli odvézt na psychiatrii do Bohnic,“ dodal Rychtář, který ji nakonec odvezl domů na vlastí zodpovědnost.

Moc dobře totiž ví, že za zhroucením Dariny stojí jeho poměr s Ivetou Bartošovou. „Vinu beru na sebe. Uznávám, že se manželce zhroutil celý život. Vím ale, že rozvod nechtěla. Dosáhla zadostiučinění, ale myslím si, že dneska by se rozhodla jinak. Ráno před kolapsem jsem se jí ptal, jestli by se rozváděla, a ona řekla, že ne," přiznal milenec Bartošové.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.