Iveta Bartošová: V minisukni na nákupech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Iveta Bartošová: V minisukni na nákupech!

Iveta se na nákupy v poslední době často nedostávala. Nyní ale chce svůj šatník obměnit.
Iveta se na nákupy v poslední době často nedostávala. Nyní ale chce svůj šatník obměnit. (Aha! – David Kundrát)

Iveta Bartošová (45) se chystá na svůj asi 50. návrat a i tentokrát jsou přípravy velkolepé! Vsadila na kompletní změnu image a najala si dokonce vlastního stylistu Sashu Isara.

Spolu s ním a svým ochráncem Josefem Rychtářem (53) vyrazila na nákupy. Přestože prý nemá peníze, vykračovala si s kabelkou Louis Vuitton (cca 44 tis. Kč) a v ruce držela láhev s drahou vodou Vittel (0,2 l za 30 Kč).

Iveta svou proměnu vzala z gruntu – nechala si odstranit uměle navázané vlasy, ty své si obarvila nahnědo a nyní se vrhla na obnovu šatníku. Na nákupy se stylistou a svým čerstvě rozvedeným milencem Rychtářem se ale vydala v dosti podivném modelu.

Z trika jí lezla podprsenka, upnutá minisukně dala vyniknout jejímu vzdouvajícímu se bříšku a celkově lacině vyhlížející model nezachránila ani drahá kabelka značky Louis Vuitton.

Snad ji její nový módní guru Isar, který spolupracuje s řadou českých modelek a celebrit – naposledy se staral o zpěvačku Marii Rottrovou (70) – vysvobodí ze spárů módního pekla. Ačkoliv vybírali opravdu důkladně a v obchodě strávili přes hodinu, Iveta nakonec odcházela s prázdnýma rukama.

Vybrané oblečení vizážista totiž zatím jen zarezervoval a vyzvedne je k zapůjčení až ve chvíli, kdy pojede s Ivetou na vystoupení. Původně chtěla Bartošová comebackový koncert uspořádat 22. února. Kvůli zranění tváře (údajně kvůli pádu na noční stolek) ho ale odložila. Zda si stylové kousky Iveta nakonec oblékne, je tak opravdu ve hvězdách.

Další nápad Ivety: Chci invalidní důchod!

Ačkoliv Iveta Bartošová plánuje další comeback, zcela vážně si pohrává s myšlenkou invalidního důchodu! „Natočila jsem asi sedm set písní, dvacet čtyři desek. Někdy si říkám, jestli už bych toho neměla nechat a jít sázet ředkvičky, nebo jít do invalidního důchodu,“ lamentuje Iveta v dokumentu televize Barrandov Pravdivý příběh Ivety B., který bude odvysílán 2. dubna a jehož úryvky má deník Aha! k dispozici.

Bartošová v něm zavzpomíná i na tragické začátky své kariéry. „Deska Knoflíky lásky se moc dobře prodávala, Petr Sepéši se jí ale nedožil. Ořvala jsem to. Písničku Knoflíky lásky jsem pak nemohla zpívat 30 let, až teď. Předtím to nešlo, bylo mi to proti srsti vůči Péťovi. Ale teď už můžu a cítím to,“ lkala Bartošová.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.



Přečtěte si
magion
29. 3. 2012 • 18:35

Tak já kdybych s sebou tahala svého přítele na hodinové nákupy, ten by mně teda pěkně "poděkoval" To jí ten Rychtář musí stát za zadkem úplně všude?? Že toho ještě nemá plný zuby!!!

p.r.d.e.l..hillarka
29. 3. 2012 • 11:45

evínka je moc pozitívna, kazila by jim to

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.