Protekční dcera Wronky v »Hlasu« pohořela: Jen Rytmus s ní flirtoval! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Protekční dcera Wronky v »Hlasu« pohořela: Jen Rytmus s ní flirtoval!

Magdaléna Wronková
Magdaléna Wronková (Tv Nova)

Ani vlivný hudební producent za zády nestačil Magdaléne Wronkové k postupu do finále soutěže Hlas Česko Slovenska. Koučové o ni neprojevili zájem. Až na Rytmuse, který na chvíli zapomněl, že vedle sebe má Daru Rolins.

Magdaléna šla do soutěže s tím, že to všem natře a dokáže se prosadit i bez svého otce Leška Wronky, který má ve své stáji například Ewu Farnou. Přehnané sebevědomí se jí ale nevyplatilo a předvedla výkon, který koučům nestál za to, aby zmáčkli tlačítko zaručující postup.

„Dobře zpíváš, o tom nepochybuju, ale v refrénu jdeš nad svoje možnosti,“ řekl o Wronkové Rytmus, který pochválil alespoň její vzhled. Nebýt Dary, možná by si Wronkovou dodatečně do své stáje zařadil. Hezká tvář a figura z ní ale hvězdu hudebního showbyznysu neudělá. Magdaléna navíc naštvala svého otce tím, že se chtěla prosadit bez jeho pomoci. Teď bude za jeho nabídku ještě vděčná.

„Máš talent, ale myslím si, že nejsi ready na to, abys mohla vkročit do finálního levelu,“ odpálkovala Wronkovou Dara Rolins, která musela potlačit žárlivost. Je vidět, že Rytmuse si bude muset pořádně pohlídat.



Přečtěte si
dededededek
27. 2. 2012 • 07:54

tak to by mě taky zajímalo.......... .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.