PROSTŘENO: Martin je podle Slávky »retarda«! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

PROSTŘENO: Martin je podle Slávky »retarda«! +VIDEO

Prostřeno z Brna
Prostřeno z Brna (TV Prima)

Třetí den se v brněnském Prostřenu začínají vyostřovat vztahy. Nejvíce na ráně je Martin jakožto jediný mužský účastník soutěže.

Hostina u Jany je tak trochu malým podvodem, protože nevařila ve svém bytě. Před vlastní domácností, která je údajně v rekonstrukci, dala přednost prostornému bytu své dcery s moderní kuchyní. Ale tyto triky už z Prostřena dobře známe… Zajímavostí cizího bytu byl černobílý dětský pokoj, který Martin označil za nemocniční oddělení.

Předkrmem se Jana moc nezavděčila Líbě. Ta má sice palačinky ráda, ale rozhodně ne se špenátem. Tyto dvě dámy na sebe mají celou dobu spadeno, ale prozatím nemají odvahu vyříkat si to před kamerami. Kritiku od Líby sklidila i Janina »cumlová« polévka. Bylo v ní totiž příliš pepře, který ona jako matka malého dítěte omezuje.

Líba neměla důvod k dobré náladě, protože ji Martin hned z kraje večera polil vínem. Na první pohled sice předstírala, že se nic neděje, ale od Martina měla raději odstup. Nálepky nešiky už se díky ní nezbavil a stal se obětí diskuze, který se soutěžícím poněkud zvrhla.

Když si Jana postěžovala na nefunkčnost spotřebičů, Martin zareagoval, že si také stojí na kabelu. Slávka pak dodala nevhodnou poznámku: „Jseš tak trochu retarda.“ Martin si ale nenechal zkazit náladu a u stolu se dále projednávalo, kdo na fotce vypadá hůře.

Kolik bodů dostane Jana za krůtí stehna na divoko a dezert nazvaný nebe v puse? Sledujte Prostřeno na Primě!

Martinovy recepty najdete po odvysílání pořadu Prostřeno ZDE!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.