Prostřeno!: Peníze dostalo všech pět soutěžících! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Prostřeno!: Peníze dostalo všech pět soutěžících!

Pavel v ostravském Prostřenu vyhrál.
Pavel v ostravském Prostřenu vyhrál. (pro Aha! archiv TV Prima)

Tento týden začala nová řada pořadu Prostřeno a nutno dodat, že opravdu hodně drsně! Postarali se o to obyvatelé města Ostravy. Nejenže všichni soutěžící začali nenávidět důchodkyni Dášu kvůli její zákeřnosti a touze po vítězství, ale dokonce při pátečním večeru došlo i k několika ostrým hádkám.

„Doufám, že nebude koprová omáčka, protože tu nesnáším tak jako Dášu,“ řekla zostra Sabina. Nakonec vyhrál soutěžící Pavel, který uvařil rajčatovou dýňovou polévku, švestkovou pečeni s houbovou omáčkou a bramborovým knedlíkem. Překvapivě se ale o výhru rozdělil se všemi soutěžící, a to včetně nenáviděné Dagmar.

„Myslím si, že je to slušnost výhru rozdělit. Dal jsem všem rovným dílem po dvou tisících. Dáše jsem dal také dva tisíce, i když mě zklamala jako člověk i jako kuchařka,“ řekl Aha! výherce Pavel, kterému zbylo z výhry třicet dva tisíc korun!

Autor:  tk

Přečtěte si
amici
5. 2. 2012 • 17:53

jak se zachoval Pavel je naprosto ubohé a ukazuje, co je zač...není prostě jinak co dodat. On a Lenka byli nejnesympatičtější lidé a podrazáci, Sabina velmi sebevědomá(nevím tedy na co) tupá sedmnáctka, Dagmar mi lezla na nervy chvástáním a věčnýma grimasama (i když hlasovala celkem fér) a nejlepší byla Pavla.

ctenar
5. 2. 2012 • 01:31

Snad se sám ze sebe pozvrací, až shlédne pořad. UBOŽÁK. Prý kdyby vyhrál, dá každému 2000,- Kč mimo důchodkyni (ta mu přitom dala 10 bodů). Šel po penězích jako slepice po flusu a ty připösrané 2000,- Kč by potřeboval vrazit do p.rdele. Dagmar byla tak nad věcí jako nikdo.

illis
4. 2. 2012 • 19:48

Souhlasím, Pavel se moc nepředvedl, spíše taktizoval a vyšlo mu to .

znalec
4. 2. 2012 • 17:10

už se na ty trapárny dívat nebudu, už se tam vaří čím dál tím odpornější hnusy, tenhle pořad už se taky přežil....

janyna
4. 2. 2012 • 16:59

ti se opravdu povedli! Nejhorší zmetek byl ale Pavel, 4 body si Pavla opravdu nezasloužila, naopak vyhrát měla ona. Lenka byla taky vypočítavá a Dáša mně naopak připadala docela v pohodě. Sabinu beru jako puberťačku, která ještě v životě nic nezažila.Ten pořad začíná být už trapný. stejně jako pořad s Pohlreichem. Slušnost se úplně v tom našem Kocourkově vytratila.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.