PROSTŘENO Sabina útočí: Dáša je stará semetrika, nedivím se, že nemá chlapa! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

PROSTŘENO Sabina útočí: Dáša je stará semetrika, nedivím se, že nemá chlapa! +VIDEO

Dáša se považuje za gurmánku a odbornici
Dáša se považuje za gurmánku a odbornici (TV Prima)

Nálada v ostravském Prostřenu se čtvrtý den pořádně vyhrotila. Sebevědomá důchodkyně Dáša hosty znechutila hovězím jazykem i oháňkou a schytala to od uražené Simony.

Dáša do soutěžního klání vstupovala jako vítězka a nikdy nezastírala svou touho po výhře. Soutěžící ale stačila za tři dny tak naštvat, že jí vraceli veškerou kritiku. Navíc hodně přecenila své menu. Ne každý je takový gurmán jako ona.

Uzený hovězí jazyk zůstal na talířích ležet bez tknutí a nastartoval nepříjemný večer, který se zvrtnul ve scénu plnou výčitek. „Ten jazyk mi byl tak strašně proti srsti, že jsem ho nemohla okusit,“ řekla znechuceně Lenka. „Bylo to pro mě odporné,“ dodal Pavel.

Dáša se pak nad svými hosty v kuchyni rozčilovala: „Nepochopili, co je delikatesa. Nejsou to gurmáni. Když to má kráva v hubě, tak to nebudou jíst!“

Její gurmánské menu ale pokračovala tajemnou polévkou »stavinožkou«, jejíž obsah před soutěžícími raději tajila. To, že ji připravila z hovězího ocasu, jim pro jistotu řekla až poté, co polévku dojedli. „Když jsem se dozvěděl, že byla z ocásku, bylo mi fakt špatně,“ pohoršoval se Pavel.


Po nepříliš vydařené svíčkové omáčce se do Dáši ostře pustila Sabina: „Já to na tobě vidím, jaký odpor k nám máš!“ Mnohem odvážnější však byla ve chvíli, kdy hostitelce nestála tváří v tvář. „Je to zakomplexovaná důchodkyně. Ani se nedivím, že nemá chlapa. Já mám k ní takový odpor, jaký jsem k člověku nikdy neměla. Ve finále se ukázalo, že je to stará semetrika!“ nešetřila urážkami nejmladší účastnice soutěže.

Dáša u hostů nakonec nepochodila ani s dezertem. Stále se vychloubala, že je vyučenou cukrářkou a očekávání tak bylo velké. Nakonec připravila jen linecký koláč a banán v čokoládě. „Stejný udělala i moje dcera v osmi letech,“ hodnotila výkon Dáši Pavla.

Nakolik se v bodování Dáši projeví pomsta? Sledujte Prostřeno na Primě.

Dášiny recepty najdete po odvysílání pořadu Prostřeno ZDE!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
winterfreshka
3. 2. 2012 • 08:21

ty máš taky dost-okrasa diskuze

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.