Těhotná Erbová se už zakulacuje, Badinková ukázala dceru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Těhotná Erbová se už zakulacuje, Badinková ukázala dceru!

Vlaďka už vybírá věci na syna.
Vlaďka už vybírá věci na syna. (Chica&Chico)

Modelka Vlaďka Erbová je ve čtvrtém měsíci těhotenství, a tak na ní už začíná být požehnaný stav znát. „Připadám si jako meloun,“ řekla na otvíračce dětského butiku, přestože přibrala teprve pouhé čtyři kilogramy. Svou šestnáctiměsíční dcerou se pochlubila na akci i herečka Michaela Badinková.

„Jsem hodně zavodněná, tak proto si připadám oteklá, ale všechno je naprosto v pořádku,“ dodala modelka, která podle všeho čeká se svým partnerem Tomášem Řepkou syna. Porodní termín jí naplánovali lékaři na březen a je to především Vlaďky dcera Viktorka, která se příchodu sourozence nemůže dočkat.

„Jsem úplně v šoku, vyrazili jsme do dětského butiku Chica Chico a Viktorka namísto aby se vrhla po růžových oblečcích, začala vybírat věci na bratříčka. pořád mi nosila modré dupačky a bundičky a ptala se mě, jestli se mu to bude líbit,“ kroutila hlavou nevěřícně »česká Halle Berry«.



Na otvíračku tohoto luxusního butiku s dětským oblečením přišla také herečka Michaela Badinková, která se poprvé pochlubila šestnáctiměsíční dcerou Evelínou. „Mateřství si opravdu užívám, úplně mě to pohltilo. Kdyby to šlo, zůstanu doma pořád,“ smála se herečka s tím, že pracovní povinnosti začne plnit už od října.

Hadříky pro své ratolesti dorazily vybírat také Romana Jákl Vítová a Monika Marešová. Romana s dcerou Sofií, protože čtyřměsíční Elisa má rýmu a tak ji nechala raději doma. Marešová přišla s oběma syny Jakubem i Matějem. Během chvíle se ale dámy shodly, že přijdou raději nakoupit jindy bez dětí. „Ono to s nimi moc nejde. Pořád utíkají, něco chtějí. S Romčou jsme se domluvily, že příště zůstanou doma a půjdeme sami,“ dodala Marešová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.