Topmodelka Hana Soukupová: Přijela si pro tučný šek | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Topmodelka Hana Soukupová: Přijela si pro tučný šek

Včera přiletěla krásná bruneta do Prahy a hned z letiště odjela do Karlových Varů za rodiči.
Včera přiletěla krásná bruneta do Prahy a hned z letiště odjela do Karlových Varů za rodiči. (Foto Aha! – Martin Hykl, ara)

Topmodelka Hana Soukupová (24), která se v Čechách proslavila reklamou na mattonku, v níž kráčela »oblečená« jen do kapiček vody, přiletěla včera ráno do Prahy.

Tentokrát však ne kvůli reklamě, ale aby byla hlavní hvězdou sobotní přehlídky Prague Fashion Weekend, která se bude konat v centru metropole v Pařížské ulici. A její přílet se organizátorům notně prodražil!

„Je to hvězda světového formátu, za což se musí platit,“ řekl nám člověk z produkce. „Kromě honoráře se objednával i let byznys třídou, aby měla veškerý komfort. Všechno to stálo docela velké peníze,“ dodal. A vše mohlo být ještě dražší, kdyby kráska neletěla jen z kšeftu v Paříži, ale až z New Yorku, kde trvale žije.

Soukupová se v terminálu v Praze-Ruzyni objevila v ranních hodinách a autem ihned odjela do Karlových Varů, odkud pochází. „Jsem unavená, ráda bych strávila aspoň dva dny soukromě s rodiči a sestrou,“ těšila se modelka, která patří mezi absolutní světovou elitu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.