Supermodelka Petra Němcová: Chystá bláznivou svatbu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Supermodelka Petra Němcová: Chystá bláznivou svatbu!

Se snoubencem Jamiem Belmanem.
Se snoubencem Jamiem Belmanem. (Profimedia.cz, ara)

Česká topmodelka Petra Němcová (31) je poslední dobou v jednom kole. Starosti, které řeší, jsou ale velmi příjemné. Nic ji nezaměstnává tolik jako přípravy na svatbu.

S přítelem, britským hercem Jamiem Belmanem (26), se sice po osmiměsíční známosti zasnoubila už minulý rok na Vánoce, nicméně tak radostnou událost, kterou plánuje, nelze uspěchat – proto proběhne až v červnu.

„Už máme místo i termín. Teď připravujeme pozvánky, které budeme rozesílat za několik týdnů. Budeme mít tak 150 hostů,“ pochlubila se budoucí nevěsta americkému týdeníku Us Weekly.

Veselka se uskuteční příští rok v červnu. Bohužel nebude v Česku, ačkoliv měl zamilovaný pár původně v hledáčku i několik českých zámků, ale na venkovské usedlosti v Anglii. Svatební róbu si Petra definitivně vybrala minulý týden na newyorském týdnu módy.

Pro značku Marchesa se nicméně rozhodla už před několika měsíci. Svatební šaty budou z nové kolekce na rok 2012, kterou v New Yorku předváděla i Petřina kamarádka, supermodelka Karolina Kurková (27).

„Svatba bude inspirovaná 50. lety minulého století, érou rock´n´rollu, herečkou Grace Kelly a Hollywoodem. Nevěsta bude pod závojem. Bude to velmi bláznivé, víc vám k tomu neřeknu,“ nechává si přece jen nějaké tajemství pro sebe modelka, která po Belmanově boku září štěstím.

„Zamilovali jsme se do sebe hrozně rychle. Je to opravdový chlap. Upřímný a rovný. Nemusím odkrývat jednu vrstvu po druhé jako u cibule. Je prostě tím, čím je. Ohromně citlivý, starostlivý a milující,“ rozplývá se Petra, která v minulosti už jednou zasnoubená byla.

Jenže krutou hrou osudu o snoubence přišla. Britského fotografa Simona Atleeho (†33) usmrtila v roce 2004 na dovolené v Thajsku ničivá vlna tsunami. Ona sama přežila neštěstí jen velkým zázrakem.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.