Exmilenec Bočanové: Smáli se mi, že s ní chodím! Decastelo: Je to sr *č! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Exmilenec Bočanové: Smáli se mi, že s ní chodím! Decastelo: Je to sr *č!

Mahulena Bočanová Martinovi naletěla!
Mahulena Bočanová Martinovi naletěla! ( Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek)

Muž roku 2011 Martin Černý (36) rozhodně nebral vztah s moderátorkou Mahulenou Bočanovou (44) příliš vážně. Kvůli starší přítelkyni byl kamarádům k smíchu! Mahuleny se hned zastala její kolegyně Eva Decastelo (32).

Zatímco Mahulena o rozchodu s Černým promluvila v červnu, on tvrdí, že spolu skoncovali už o půl roku dříve. O osm let starší partnerka pro něj nebyla žádnou výhrou. „Kamarádi do mě rýpali, že chodím s transsexuálem,“ řekl serveru Super.cz

„Ukončil jsem to, protože to začala brát příliš vážně. Ze dvou dní chtěla najednou týden a společné bydlení. Neměl jsem ani zájem starat se o cizí dítě. Mám svou roční dceru, je zdravá a krásná a pro mě je to žena číslo jedna,“ dodal Černý, pro něhož byla Mahulena jen krátkým flirtem.

O lásce podle něj nemohla být řeč. „Nejsem totiž takového ražení, abych byl na takovou věkovou kategorii,“ zesměšnil Bočanovou její exmilenec. Ten na sebe v minulosti upozornil například tím, když vytáhnul nůž na fotografa slovenského deníku Nový Čas.

Podpora od Evy Decastelo

Sprostá reakce Černého nenechala chladnou Evu Decastelo, která Mahuleně prostřednictvím facebooku vyjádřila podporu.

„Tak to je ale mega sr *č! Omlouvám se za to slovo, ale napadají mě už jen horší! A to, že řekl, že má krásnou a zdravou dceru, to bych opravdu zvracela. Teda po tom, co bych mu šla nakopat,“ napsala Eva na svém profilu.



Autor:  cam

Přečtěte si
Andrea Andrej
23. 2. 2023 • 12:45

To byl blb už když jezdil k nám na pumpu… Namachrovanej frajírek, ale úplně tupej… kdyby neměl těm svůj “ hezkej “ ksichtík nezakopla by o něj ani baba Jaga z mrazíka… Obdivovala jsem vždy tu jeho přítelkyni že taková celkem hodná a fajn holka s ním může vůbec být 🙈…

lukreciaborgia
29. 7. 2011 • 12:55

Toto možná mnohým uteklo.Je to vdaná paní a loví chlapy,kterým by mohla dělat mámu.Mít Černý o rok méně a ona o rok více,mohla by být jeho matka.No zatím nevyzrála aby se mohla nazvat matkou.Chůvy má,tak co by se starala.Bočanové chybí sebereflexe,soudnost a rozum.když tu čtu,co všechno je Černý a co řekl,tak wi myslím,že pisatelé postihl fénomén lítosti.Knkn píše,že když má partnerku a dítě,tak by neměl lézt pod cizí sukně.A co Bočanová?Vždyť ta je vdaná a pořád loví.To by chtělo méně drinku,méně koktejlů a starat se o dceru.

knkn
29. 7. 2011 • 09:55

Bl-be Černý - jseš jeden VELKÝ HNUS !! A když máš partnerku a dceru - tak co lezeš pod sukně druhým ? Divil bych se, kdyby si s Tebu ještě kdy chtěla začít někajá solidní ženská. BL-BE !!!

latabitha
28. 7. 2011 • 22:37

A teď se mu budou smát, že je to "Pan velká bačkora", protože ať je Mahulena jaká chce, tak "chlap" o svých milenkách mlčí. Natož když je mužem roku, no né? Ten musí mít nějaký chování na úrovni!!!!

illis
28. 7. 2011 • 21:42

naprostý souhlas. Je to muž, ale velmi hrubého zrna a ne Muž roku 2011. Toho si totiž představuji úplně jinak.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.