Rozvádějící se Bočanová s Mrázem: Tajné rande u ní doma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Rozvádějící se Bočanová s Mrázem: Tajné rande u ní doma!

Objeví se Mahulena a Viktor znovu jako pár?
Objeví se Mahulena a Viktor znovu jako pár? (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek)

Viktor Mráz (44) krouží kolem své manželky Mahuleny Bočanové (44), se kterou už delší dobu nežije a s níž se téměř dva roky rozvádí, stále v užších kruzích!

»Mahu« sice ofi ciálně randí s modelem Markem Černým (36), ale od doby, kdy se s Viktorem rozešla Marta Jandová (36), se šušká o tom, že by manželé k sobě mohli znovu najít cestu.

Důvodů je více než dost. Probírali je na tajné společné večeři v Mahulenině bytě? Že mají s Viktorem tajné rande, se moderátorka podřekla na středeční akci, kde křtila album kapely svých kamarádů.

„Viktor, který dneska hlídá Márinku, přijde na večeři a já bych moc ráda všechno stihla,“ ujelo jí. „Co budu vařit? Budou řízky! Nejsem sice moc zdatná kuchařka, ale ty mi opravdu jdou, takže volba byla jasná,“ dodala Bočanová poté pro deník Aha!. Zřejmě ví, že láska prochází žaludkem.

Mráze přivítala ve svém bytě na Staroměstském náměstí, kam se před časem odstěhovala ze společného domu ve Velkých Číčovicích. Právě návrat do těchto míst (Mahulena si u Číčovic staví dům), kde je zvyklá jejich dcera Márinka (8), je asi největším motivem pro obnovení vztahu.

Není tajemstvím ani to, že Mrázův nemalý majetek by se dělením ztenčil, což také pro podnikatele není věc příjemná. „S Viktorem máme skvělý vztah, opravdu, v tomhle ohledu si rozhodně nemůžu stěžovat a jsem za to moc ráda,“ říká dnes moderátorka.

Bylo pozvání na večeři očekávanou olivovou ratolestí? Viktor s Márinkou na ní dorazil krátce před půl sedmou, a protože samozřejmě neměl klíče od domu, musel čekat, než mu přijde dolů Mahulena otevřít. Ta se ovšem před fotografy skryla, a Mráze dovnitř musela pustit sousedka...



Přečtěte si
repro
9. 4. 2011 • 11:47

Taky mám radost, že se o kačátka klubě krásná labuťka, bude moc hezká

ardaj
9. 4. 2011 • 09:11

z jiné věci...z té holčičky se klube krásná slečna...a to je dobře

zlobit
8. 4. 2011 • 14:37

Dokonce bych řekla z prdu řekvička.

majojo
8. 4. 2011 • 12:51

Co by k ní nešel domů, když spolu mají dítě? Taková návštěva tatínka potěší a na kafe můžer zajít, když se nerozešli ve zlém.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.