Přiznání Mahuleny Bočanové: Odchod táty dceru poznamenal | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Přiznání Mahuleny Bočanové: Odchod táty dceru poznamenal

Mahulena věnuje Márince veškerou péči.
Mahulena věnuje Márince veškerou péči. (Foto Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

Herečka a moderátorka Top Star Magazínu na Primě Mahulena Bočanová (44) poprvé přiznala, že rozchod s manželem Viktorem Mrázem (44) poznamenal jejich dceru Marínu (9). „Doufám ale, že ne výrazně,“ řekla Mahulena v  rozhovoru pro Frekvenci 1.

Bočanová také prozradila, že ji péče o Márinku, která vývojově zaostává za svými vrstevníky, vyčerpává! „Vyžaduje daleko více trpělivosti než klasické dítě. Ale zvykla jsem si.

Samozřejmě ty současné problémy, které máme, tomu nepřidají. Ale všechno zlé je k něčemu dobré,“ řekla Mahulena s tím, že její dcera je stále nezralá. „Bude jí deset, ale ona je holčička dejme tomu na úrovni první druhé třídy.

Chce to čas, trpělivost a lásku. Pokroky dělá...,“ prozradila herečka, která posílá dcerku do speciální soukromé školy, kde nad devítkou žáků bdí hned dvě učitelky a učí je především hrou.

S tátou Viktorem se Márinka pravidelně vídá. Například minulý týden s ním byla venku, a když ji přivedl zpátky k domu na Staroměstském náměstí, kde teď Mahulena bydlí, dostalo se mu dokonce pozvání na večeři.

A tak se začalo spekulovat, jestli to Bočanová a Mráz opět nezkusí dát dohromady...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.