Kam zmizela Poulíčková? Do Slavkova! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kam zmizela Poulíčková? Do Slavkova!

Markétě Poulíčkové klasika sedí.
Markétě Poulíčkové klasika sedí. (archiv Markéty Poulíčkové)

Po zpěvačce Markétě Poulíčkové, vystupující pod pseudonymem LBP, jakoby se slehla zem. Markéta ale nikam neodešla. Jen změnila styl hudby. Teď dokonce vystoupí s hudebníky režiséra Davida Lynche nebo Romana Polanského!

Že tenhle styl Markétě opravdu sedí, se můžete přesvědčit na vlastní uši už v neděli na festivalu Slavkov 2011, který se koná přímo na slavkovském zámku.

„Moc se tam těším. Bude to úplně jedinečná zkušenost. Na konci festivalu má všech více jak pět set muzikantů společně zahrát Overturu 1812 od Čajkovského. Něco takového jsem ještě nezažila,“ říká mladá kráska.

Na festivalu se ale vedle Poulíčkové představí ještě dvanáctka kapel a orchestrů z Nizozemí a Belgie, přičemž celkem se na pódiu objeví více než 500 účinkujících.

Hvězdou Slavkova 2011 je však Pražský filharmonický orchestr, s nímž velmi rádi spolupracují takové filmařské hvězdy jako David Lynch, Roman Polanski nebo Elmer Bernstain.

Celou podívanou si můžete vychutnat za hubičku. Vstup je totiž volný.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.