Mojsejová zuří: Kvůli Šéfce přišla o zákazníky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mojsejová zuří: Kvůli Šéfce přišla o zákazníky!

Nora a Braňo Mojsejovi se na Šéfce přiživili
Nora a Braňo Mojsejovi se na Šéfce přiživili (Aha! – David Kundrát)

Nora Mojsejová (52) po skandální dohře reality show Šéfka obrátila. Přestože vítěze Michala Pilipa (27) připravila o výhru, sama se cítí být poškozená!

Kontroverzní slovenská podnikatelka je však tím, kdo by měl raději mlčet. Na divácky neúspěšné soutěži se přiživila a televizím Prima a Joj to svým nevyzpytatelným chováním pořádně zavařila. Michal Pilip se kvůli ní nedočkal slibovaného platu ve výši 100 tisíc dolarů ročně a dlouhé natáčení tak pro něj bylo jen ztrátou času. Mojsejová dokonce tvrdí, že jí vítěz reality show svou neschopností odpudil zákazníky!

Nora se po vyhazovu Michala stáhla do ústraní, což zdůvodňuje tím, že je vytížená napravováním škod, které jí způsobil.

„Chuděrka, teď je denně deset hodin v práci. Žádnému majiteli obchodu bych nepřál pohled, který Nora viděla na svých zákaznících, když Michal opakovaně přišel pozdě na schůzku. To bylo devastující!“ prohlásil »šéfčin« manžel Braňo Mojsej serveru Topky.sk

Michal podle něj svou roli nezvládnul a když došlo na lámání chleba, rozbrečel se. „Jestli jsem to zvládnul, nebo ne, nedokážu posoudit. Je to jejich tvrzení. Pro mě jsou to dětinské věci,“ hájí se Michal Pilip, jehož Mojsejová po měsíci spolupráce potopila.



Autor:  cam

Přečtěte si
zadnice
27. 6. 2011 • 10:47

Dejte s ní pokoj. Nestojí za zmínku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.