V Šéfce došlo na zvracení, skupinový sex i na Kociána | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

V Šéfce došlo na zvracení, skupinový sex i na Kociána

Šéfka - reality show jen pro diváky se silným žaludkem...
Šéfka - reality show jen pro diváky se silným žaludkem... (koláž Ahaonline.cz)

Reality show Šéfka je stále kontroverznější – v deváté epizodě se řešilo Zoltánovo zvracení i Michalova sexuální orientace. Soutěžící si nakonec oddychli, když vyhazov dostal sabotér Jan Kocián (29), pro něhož měla dosud Nora Mojsejová (52) slabost.

Šéfka se při vyřazování Kociána nejprve zastala a ostatním vyčetla, že jsou hloupí, když se jej jakožto nejslabšího článku snaží zbavit a přitom si vedle sebe budují silnou konkurenci. Nejméně oblíbený člen soutěžního týmu se dosud projevoval velmi suverénně. Sklaplo mu ovšem ve chvíli, když měl absolvovat akrobatický let. Nevyslyšel ani prosby svých kolegů a zbaběle se vymlouval na problémy s ušima.

Díky tomuto selhání tým, jemuž Kocián šéfoval, pohořel a vzešel z něj další odpadlík. Mojsejová se sice do poslední chvíle rozhodovala mezi ním a Marcelou, ale její poradkyně Ivana Christová měla už dávno jasno. „Nedělejte ze sebe chudáka, jste jen zákeřný a vypočítavý člověk,“ řekla Kociánovi, když začal obhajovat své nedostatky na úkor ostatních soutěžících. Přání poslat ho k zemi vyslovil i Libor Šula. Mojsejová se s Kociánem nakonec rozloučila slovy: „Nevyhodila bych vás, ale dozvěděla jsem se, že už nechcete v soutěži dále být. Jste mi sympatický. Mně takoví lidé imponují.“

Zoltán se pozvracel

Nezvladatelný Zoltán Lagin (23) opět projevil svoji nevychovanost. Do soutěžního úkolu, při němž měli zájemci o místo ve firmě Mojsejové sníst sushi s pořádnou dávkou ostrého wasabi, se pustil s takovou vervou, že neuhlídal obsah svého žaludku. Před zraky ostatních se tak vyzvracel na podlahu. „Mně není zle z toho sushi, ale z toho, jak ho Zoltán jí,“ zkritizoval jeho způsob stolování Michal Pilip (27)

Sní Michal o skupinovém gay sexu?

A Zoltán mu nezůstal nic dlužen. Při akrobatickém letu měl odpovědět na otázky ze soukromí ostatních soutěžících. Když byl dotázán na největší Michalův sen, odpověděl: „Zúčastnit se velké gay party a skupinového sexu s medvědem!“ Michalovi sice ztuhnul úsměv na rtech, ale nehodlal jeho urážku příliš komentovat: „Svědčí to o jeho inteligenci. Nemám problém zúčastnit se jakékoliv party.“ Zoltán později své tvrzení odůvodnil tím, že Michal používá silnou vrstvu make-upu.



Přečtěte si
winterfreshka
2. 5. 2011 • 12:18

Na Primě,ktrou jsem shlédla.Z bytečně vyhozené prachy,Primo!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.