Tak dlouho říkala Nora Mojsejová (52) v reality show Šéfka větu „U mě jsi skončila!“, až ji sama uslyšela od Primy. Soutěž měla tak slabou sledovanost, že ji televize téměř vymazala ze svého programu.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Že se změnil vysílací čas,to by snad tak nevadilo,ale unavuje mě věčné nedodržování vytištěných Tv programů.Televize se ani neobtěžuje informovat (např.titulky) své diváky o změnách.
Já jsem se divila, že Šéfku dávali minulou neděli dříve a to v čase kdy běží Superstarr a docela mě to mrzelo. Je to zajímavé z psycholog hlediska,a to jistě je zajímavější než seriály, na které se vůbec nedívám.Též bych zrušila WIP zprávy, protože to už není vůbec nic. Nejsou to ani zprávy ani reality show/ snad zpočátku,když se zajížděly rychlokvašky / Nyní jen skutečná ztráta času.
Já se na Šéfku dívám na netu! Jako není divu, že to má teď sledovanost 230 tisíc, když se to vysílá o půlnoci! Když to bylo od osmi, mělo to 700 tisíc, ale to bylo pro Primu málo. Takže doufám, že se tam nikdo nediví, že když to vysílají o půlnoci, že je sledovanost mnohem menší! To je přece jasné!
Mně Šéfka docela baví. Že tam ale vybrali pěkné exoty! Ani jeden tam není sympatický natolik, že by mu člověk chtěl fandit. Někdy se chovají úplně neuvěřitelně, někdy se za ně i stydím. Ale furt lepší než Ordinace a podobné s*r*a*č*k*y. Kouknu i po půlnoci, mně to nevadí, vstávám až v 10