Šéfka: Vaiva se nechtěla svléknout, dostala vyhazov! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Šéfka: Vaiva se nechtěla svléknout, dostala vyhazov!

Šéfka se tentorát zbavila Vaivy
Šéfka se tentorát zbavila Vaivy (koláž Ahaonline.cz)

V desáté epizodě reality show Šéfka, v níž soutěžící museli odhodit stud i oblečení, skončila původem litevská servírka Vaiva Danieliute (25).

Vyhazov Vaivy byl od Mojsejové překvapivým krokem, protože ji nikdo na vyloučení ze soutěže nenavrhoval. Vaiva se po celou dobu projevovala nekonfliktně a ostatní ji proto tolerovali. Šéfka má ovšem v krvi hádky a drama, proto využila příležitosti Vaivu potopit.

„Je to nejslabší článek. Je sice snaživá, ale to mi neimponuje. Spíš by se měla příhlásit do nějaké sportovní soutěže. Já ji nemůžu ani nějak definovat, protože jsem si jí dosud ani nevšimla,“ zhodnotila Mojsejová vyřazenou soutěžící. Vaiva sice její verdikt brala statečně, v závěru se ovšem neubránila slzám.

Svlékání u bazénu

Šéfka si pro ucházeče o práci ve své firmě tentokrát připravila potápění v bazénu, které se neobešlo bez překvapení. V úkolu šlo o vylovení hlášek a jejich přiřazení k autorům. Zatímco Mirek a Marcela dostali potápěčskou výstroj, ostatní soutěžící se museli do vody vrhnout bez jakékoliv přípravy a během pouhých dvou minut vylepšit skóre. Pánové (Michal, Pavel a Zoltán) reagovali pohotově a  během chvilky skočili do bazénu ve spodním prádle. To Vaiva s Bárou se před kamerami ostýchaly a pokusily se potápet v oblečení, což se negativně podepsalo na jejich výkonu.

Zoltán se uklidnil, konflikt nastal mezi Mirkem a Michalem

Mojsejová opět promíchala soutěžní týmy a kontroverzního Zoltána vyměnila za nevýraznou Vaivu. Nezvladatelného provokatéra se však podařilo nové teamleaderce Marcele zkrotit, když včas dokázala usměrnit jeho sebestředné projevy. Problém nastal naopak v týmu Cabron, kde se vůdce Mirek nedokázal smířit s tím, že jeho úlohu převzal průbojnější Michal.

Uchazečů o lukrativní post u Nory Mojsejové už zbývá pouze šest, přičemž jen dva jsou Slováci (Michal a Zoltán).



Přečtěte si
winterfreshka
10. 5. 2011 • 07:19

Že se tenhle póvl,humus pořad ještě válí na našich obrazovkách.Co si tam ta cigoňa dovoluje a dokazuje je už vrchol.Tam si to snad brzy i rozdaj na grupáč .

anna1234
9. 5. 2011 • 14:08

Jestli je tohle zábavný pořád, tak to je to s námi opravdu špatné Já jsem nikdy nepochopila co je to za lidi, kteří do něčeho takového jdou Asi lidi, kteří jsou pro peníze schopní všechno a tomu odpovídá i kvalita této, pro mně podivné, zábavy i kvalita zúčastněných

pavucinka
9. 5. 2011 • 11:19

je to přeci jen zábavný pořad, tak nehodnoťte postoje šéfky. Chce bavit a to splňuje. lidem jde však o peníze a tak se dle toho chovají a občas je to i smutné či nechutné.Škoda,že je pořad časově posunutý a již ho nesleduji. Moíhl by se opakvat v jiné hodině? Tyto soutěže jsou zajímavé i z psychologického hlediska.Málokdo si dokáže udržet své zásady, nepdlézat, nepodrážet a nakonec po vyřžazení i urážet. Jen tak dokazuje,že byl vyřazen velmi správně. Pane Bože, nechtěla bych takvého kolegun iá kdybych měla sama dělat do"nevidím do nevidím".

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.