Šéfka Mojsejová zuří: Televize udělaly fatální chybu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Šéfka Mojsejová zuří: Televize udělaly fatální chybu!

Nora Mojsejová v roli »Šéfky« zatím úspěšná není.
Nora Mojsejová v roli »Šéfky« zatím úspěšná není. (TV Prima)

Nora Mojsejová (52) zuří! Po nečekané ráně, kterou jí uštědřila televize Prima odsunutím jejího pořadu Šéfka z hlavního vysílacího času na pozdní večer, se ke stejnému kroku odhodlala i Nořina »domovská« stanice, TV Joj.

Ta ji – rovněž kvůli nízké sledovanosti – přešoupla z lukrativní neděle na pátek. „Je to věc televize, ale neudělali dobře! Měli ještě počkat několik dílů,“ postěžovala si Nora rozhořčeně deníku Aha!.

Její manžel Braňo Mojsej (43) situaci vidí ještě hůře. „To televize udělala fatální chybu, když Šéfku již po druhém odvysílaném dílu posunula do pozdních hodin,“ zlobí se.



Přečtěte si
merrylou212
26. 3. 2011 • 15:39

normální člověk asi těžko pochopí,jak se může někdo takhle nechat ponižovat a myslet si přitom,že je midiální hvězda-snad bych pak ani nevylezla na ulici a ne ještě abych brečela když mě ta odbarvená,sprostá a namyšlená romka vyhodí z pořadu. A ten Braňo,no to je taky dílo. Zkoušela jsem si pustit jeho písničku na youtube.com, ale zachraň se kdo můžeš !!!

pavucinka
25. 3. 2011 • 17:33

rokY přibývají a typ Barbie už nesedí. Lze stárnout krásně, a mít i výhody před mladýmiá husičkami, ale to se musí umět. Nedělat ze sebe naivku, když jí dávno nejsem,že? . Je to asi i o IQ, , kromě vkusu,samozřejmě. Tyhle tvrdší typy žen by měly zůstat brunetkami a snažit se vytvřit zajímavý typ elegantní zralé dámy, ne dívčin z operety. Stejně jimj to nikdo neuvěří a vypadají nepřirozeně a působí rozpaky. Nejste sama Noro, a je to problém kupodivu spíše movitých dam.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.