Rada hrozí Mojsejové! Kvůli nadávkám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Rada hrozí Mojsejové! Kvůli nadávkám!

Nora a Braňo Mojsejovi mají zato, že si na ně Češi »zasedli«.
Nora a Braňo Mojsejovi mají zato, že si na ně Češi »zasedli«. (Aha! – David Kundrát)

Kontroverzní slovenská podnikatelka Nora Mojsejová (52), pověstná svými prořízlými ústy, si nebere servítky ani v reality show Šéfka!

Sprostá je jako poslední dlaždič! Reakce Rady pro rozhlasové a televizní vysílání tak na sebe nenechala dlouho čekat. Po televizi Prima chce, aby Mojsejovou usměrnila.

„Médium upozorníme, a když není zjednána náprava, přistoupíme k sankcím,“ tvrdí zástupci orgánu, který v Česku bdí mimo jiné i nad tím, aby se k divákům a posluchačům nedostaly vulgarismy.

„Počkáme na doručení písemného doporučení Rady a poté zvážíme další kroky,“ řekla k tomu mluvčí Primy Jana Mrákotová. Jen samotný fakt, že show byla přesunuta z 20. hodiny na pozdní večer, přitom televizi nespasí, používaný slovník je nepřípustný i po 22. hodině...

Mojsejová ale nemá pocit, že řekla něco, za co by měla být popotahována. Naopak! Má zato, že celá věc je komplot české strany.

„Jestli je slovo držka vulgární, tak nevím. Beru to tak, že jsou dva názory, jeden zaujatý a druhý nestranný. Tento pořad dělají Slováci, možná právě v tom je problém. Vzkazuji jim jediné – ať se nepose*ou...“ rozohnil se manžel Mojsejové Braňo.

Přečtěte si
pelagie
27. 3. 2011 • 08:55

kdo trotl přišel s nápadem této reality schow. Je to něco příšerného, ona blbá na entou s inteligencí řeznického psíka a všichni ti ubožáci okolo rovněž. To si TV skutečně myslí, že divák je rovněž blb??P.S. stáhněte to

zdepa
26. 3. 2011 • 18:34

Kde jinde v zahraničí působili tito dva dobytkové? Polocigoši postavili svoje ,,umění" po absolvování zvláštní školy na sprosťárnách. A Prima, jako ubohý produkt mezi TV, použije všechno. Už jenom čekám, kdy tam začnou spolu souložit před diváky.

zadnice
26. 3. 2011 • 16:14

Ano souhlas.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.